WordPress voor Magento

Magento, WordPress

Persoonlijk vind ik WordPress een van de beste Content Management Systemen op dit moment. Natuurlijk is Drupal, of Ruby on rails ook een goed systeem maar kosten baten kijkende is WordPress een van de beste op dit moment. Wij beheren een aantal Magento webshops, en vaak wordt de vraag gesteld kan ik ook gaan bloggen, of nieuws schrijven op mijn Magento webshop?

Uiteraard kan dat, Magento heeft een dergelijke functie, echter de mogelijkheden welke WordPress heeft en wat Magento bied is een wereld van verschil.

Kan WordPress dan niet geïntegreerd worden in Magento? Het antwoord is vrij simpel: Ja dat kan! Via Magento Connect kan je een extensie downloaden en installeren op jouw Magento webshop. Deze extensie is vrij te gebruiken en te onderhouden, met name dat onderhouden is een ding waar je echt rekening mee moet houden. Het voordeel is dat je de populaire plugins kan gebruiken zoals: WordPress SEO by Yoast, YARPP, Visual Composer, Contact Form 7, Fancier Author Box, Disqus Comments en veel meer.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, vul het onderstaande formulier in en ik kom er spoedig mogelijk op terug!

Bezig met de nieuwe website van Skledar & Brandwijk
Is je WordPress website gehackt?

Gerelateerd aan dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu