WordPress en malware blijft een probleem

WordPress en malware blijft een probleem

Zoals je misschien al weet, krijgen wij best vaak een verzoek binnen om een wordpress website schoon te maken. De wordpress website is dan geïnfecteerd met malware en vaak weet de klant niet hoe zij dat kunnen oplossen. Malware is erg vervelend, mede omdat dit ook de ranking in Google negatief kan beïnvloeden.

Ondanks dat malware een probleem blijft, vinden wij WordPress erg prettig en veilig om mee te werken, mits je weet wat je doen. Het oplossen van een malware probleem is vaak snel op te lossen, 1 á 2 uurtjes. De website is dan door ons schoongemaakt en compleet geupdate. Soms komen wij een probleem tegen, zoals deze: Een klant benaderde mij om nare popups en malware meldingen (antivirus) te verwijderen. Na het krijgen van alle login’s gaan wij te werk, zo hebben wij een vaste werkwijze en vinden wij via deze werkwijze vaak snel het infecteerde bestand en verwijderen wij deze.

Bij deze klant niet! Alles leek op infectie, ook een schone installatie WordPress, scan’s, na lopen bestanden leverde niets op! Tot wij bij thema settings keken, daar stond een script geïmplementeerd die daar niet hoorde. Deze verwijderd, en de meldingen waren weg. Als extra service behoort een volledige update, verwijderen van eventuele blacklist en de klant is tevreden.

Kijk daarom niet alleen naar bestanden, maar ook in de setting van het thema.

WordPress Malware verwijderen door dWork webdesign

Wanneer u een echte specialist naar uw website wilt laten kijken, laat dit ons dan weten. Wij hebben geen 10 tot 24 uur nodig om een probleem te ontdekken, vaak zijn wij binnen 2 uur al klaar. Vult u het onderstaande formulier in en wij komen zeer snel bij u terug met een oplossing!

  • Graag de FTP gegevens van uw website en Wordpress gegevens van uw website. Deze worden met zorg behandeld. Het uur tarief is te vinden op onze diensten pagina.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende