WordPress en malware blijft een probleem

Malware

Zoals je misschien al weet, krijgen wij best vaak een verzoek binnen om een wordpress website schoon te maken. De wordpress website is dan geïnfecteerd met malware en vaak weet de klant niet hoe zij dat kunnen oplossen. Malware is erg vervelend, mede omdat dit ook de ranking in Google negatief kan beïnvloeden.

Ondanks dat malware een probleem blijft, vinden wij WordPress erg prettig en veilig om mee te werken, mits je weet wat je doen. Het oplossen van een malware probleem is vaak snel op te lossen, 1 á 2 uurtjes. De website is dan door ons schoongemaakt en compleet geupdate. Soms komen wij een probleem tegen, zoals deze: Een klant benaderde mij om nare popups en malware meldingen (antivirus) te verwijderen. Na het krijgen van alle login’s gaan wij te werk, zo hebben wij een vaste werkwijze en vinden wij via deze werkwijze vaak snel het infecteerde bestand en verwijderen wij deze.

Bij deze klant niet! Alles leek op infectie, ook een schone installatie WordPress, scan’s, na lopen bestanden leverde niets op! Tot wij bij thema settings keken, daar stond een script geïmplementeerd die daar niet hoorde. Deze verwijderd, en de meldingen waren weg. Als extra service behoort een volledige update, verwijderen van eventuele blacklist en de klant is tevreden.

Kijk daarom niet alleen naar bestanden, maar ook in de setting van het thema.

WordPress Malware verwijderen door dWork webdesign

Wanneer u een echte specialist naar uw website wilt laten kijken, laat dit ons dan weten. Wij hebben geen 10 tot 24 uur nodig om een probleem te ontdekken, vaak zijn wij binnen 2 uur al klaar. Vult u het onderstaande formulier in en wij komen zeer snel bij u terug met een oplossing!

  • Graag de FTP gegevens van uw website en Wordpress gegevens van uw website. Deze worden met zorg behandeld. Het uur tarief is €69,- per uur (excl. BTW).

Foto’s maken bij klanten
2018 wordt een belangrijk jaar voor Magento webshop eigenaars

Gerelateerd aan dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu