Website of webshop gehacked?

Website of webshop gehacked?

Woensdag 12 oktober 2016 heeft beveiligingsonderzoeker Willem de Groot heeft een lijst gepubliceerd van webshops die wereldwijd gehackt zouden zijn om consumenten te kunnen skimmen. Het zou gaan om ongeveer 5900 webwinkels, waarvan 250 voornamelijk kleine shops van Nederlandse bodem.

Hackers zouden volgens Willem de Groot bij elk van de webwinkels op de lijst malware hebben geïnstalleerd, waardoor betaalgegevens van consumenten worden doorgestuurd en verhandeld door internetcriminelen. Creditcardnummers worden bijvoorbeeld voor zo’n 30 dollar online doorverkocht.

dWork heeft daar direct op gereageerd, door alle 250 webshop eigenaren een email te sturen, daarin hebben wij aangegeven dat wij graag wilde helpen dat probleem op te lossen. Maar wat moet je nu doen om niet gehacked te worden?

Updaten!

wij zeggen het heel vaak, ook tegen onze klanten. Updaten, weet je niet hoe dat gaat, laat dit soort dingen over aan mensen die daar daadwerkelijk verstand van hebben. zonder updates worden webshops en websites zwak, en zijn gaten in de codes snel te vinden. Is jouw website of webshop gehacked? neem snel contact met ons op, wij repareren de webshop of website in no-time en de kosten zullen lager uitvallen dan dat je verwacht. Google straft website eigenaren streng af wanneer er malware gevonden wordt op een website. Zo kan het zelfs zijn dat een website zelfs 30 dagen uit Google wordt gehaald als straf, is streng ja maar wel zo veilig! Meer weten hierover? lees dit stuk van Google.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende