Website of webshop leasen, kan dat?

Webdesign

Ja, wij hebben verschillende domeinnamen in verschillende groepen. Het leasen van een website of webshop heeft voordelen. De kosten zijn relatief laag, je hebt geen omkijken naar de webshop of website. En wanneer je geen zaken meer wilt doen (na contract periode) dan is de boel klaar. Ook de opzet van de website of webshop is vrij snel geregeld en of klaar.

Wat kosten het leasen van een website of webshop

de kosten variëren aan het werk, gemiddeld (of vanaf) zijn de kosten 200 euro per maand, met een eenmalige opstartkosten van 150 euro. Je krijgt het volgende erbij:

Domeinnaam
Hosting
e-mail
Website of webshop (basis opzet)
Onderhoud
20 uur inhuur werk per jaar (is 1380 euro gratis!)
Ondersteuning

je gaat een jaar contract aan, de kosten zijn dus 12 x 150 euro plus eenmalig 150 euro opstartkosten totaal 1950 euro. Daarbij heb je 20 uur in dat jaar waarbij wij, na oplevering van de website of webshop extra werk kunnen leveren. Het contract wordt elk jaar verlengt met 1 jaar.

wanneer je wilt stoppen na het eerste jaar, of tweede of later, kan dat. Het contract wordt dan niet voortgezet. Je bent geen eindkosten schuldig, echter ben je ook geen eigenaar van de domeinnaam of website / webshop. Dat kan wel, neem daarvoor contact op en wij kunnen de mogelijkheden bespreken.

Offerte aanvragen website of webshop lease

1Regio
2Opdracht
3Contactgegevens
Een nieuwe website? Waar moet je aan denken?
Marketingtermen, maar wat betekenen ze nou eigenlijk?

Gerelateerd aan dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu