Webdesign voor Natuursteenbedrijven

Webdesign voor Natuursteenbedrijven

dWork heeft een samenwerking met Kennis Centrum Steen (KCS) aangegaan, en sinds 2014 werken wij reeds samen. Sinds die tijd hebben wij voor ruim 60 Natuursteen bedrijven de website reeds mogen ontwikkelen en opleveren. Daarnaast doen wij niet alleen de website vernieuwen maar onderhouden wij ook de website, zorgen dat het Natuursteenbedrijf goed gevonden wordt en zorgen wij voor offline- en online reclame. dWork bouwt websites voor Natuursteen bedrijven, voor een lage prijs. Samen met het kennis centrum voor Natuursteen bedrijven hebben wij een veel mogelijkheden welke wij u kunnen aanbieden (niet alleen websites en webshops) zoals, vindbaarheid, 3D modellen, 3D grafstenen en veel meer.

Gerritsen grafmonumenten

Voor de website van Gerritsen grafmonumenten hebben wij de gehele website vernieuwd, gezorgd voor een dekkings gebied (werkgebied). Ook verzorgen wij het onderhoud van de website.

De website is geoptimaliseerd voor een betere vindbaarheid. De website is gemaakt in de kleurstelling wat Gerritsen grafmonumenten graag wilde hebben.

Regelmatig contact houden is de key bij dit soort bedrijven, zo blijven wij op de hoogte wat de klant wilt en wat wij kunnen aanbieden.

galante natuursteen

Galante Natuursteen

Mario Galante is gevestigd in Eindhoven levert exclusieve lijn met Natuursteen. Van Grove natuursteen platen, tot aan fijne Natuursteen zuilen. Galante beschikt over een voorraad van ruim 35.000 m2 natuursteen in meer dan 250 verschillende kleuren. Laat u verbazen door ons ruime assortiment dat regelmatig vernieuwd wordt.

De website hebben wij met een luxe uitstraling ingedeeld, keuze uit de juiste foto’s op de juiste plek. Tevens hebben wij voor Galante Natuursteen een goede positie in Eindhoven bereikt. Een breed werkgebied en een op maakt gemaakte webshop waarbij men diverse exclusieve Natuursteen producten kunt kopen/ bestellen.

Naast de website en webshop verzorgen wij de gehele marketing binnen Galante.

Buddingh Natuursteen

Buddingh Natuursteen is een Natuursteen bedrijf en Bouwbedrijf in een, onze uitdaging was deze tweede takken op een website duidelijk en goed te laten zien. Makkelijk van de ene tak naar de andere tak te kunnen gaan. De website hebben wij geheel aangepast naar een passende heldere website met duidelijke foto structuur.

Op een tablet en mobiele telefoon is deze website goed te bekijken, ook hebben wij gezorgd voor een goede vindbaarheid in en rondom waar Buddingh Natuursteen gevestigd is.

Naast de website verzorgen wij de gehele marketing binnen Buddingh Natuursteen.

Ruim 800 Natuursteen bedrijven op een website

Juist speciaal voor de Natuursteen branche hebben wij samen met het Kenniscentrum Steen de website Natuursteen-bedrijven.nl opgericht. daarbij hebben wij een indexatie van alle Natuursteen bedrijven in Nederland op een website. Voor deze website hebben wij een klanten vertellen widget gemaakt, daarbij kunt u op uw website een widget plaatsen waarbij klanten reacties kunnen geven op uw diensten. Dit klanten vertellen widget is een veel en zeer vaak gebruikte tool voor bedrijven om te kunnen aantonen dat de dienstverlening 100% is.