Webdesign offerte aanvragen

Webdesign offerte aanvragen

Regelmatig krijgen wij offerte aanvragen binnen van bedrijven welke een nieuwe website willen hebben of een nieuwe webshop willen hebben. Uiteraard staan wij deze mensen graag te woord, immers een offerte is een offerte en potentieel dus een opdracht. Soms komen wij ook bedrijven tegen die aan het “shoppen” zijn naar de goedkoopste offerte, dat begrijpen wij ook, je wilt niet te veel betalen maar toch op de eerste rij zitten.

Ik begrijp heel goed, dat ik mij op glad ijs bevat met dit bericht. Maar toch ga ik door omdat ik weet dat het werk welke ik / wij afleveren 100% goed is en wij sterk geloven in klantenbinding. Zoals mijn klanten gewend zijn ben ik niet een doorsnee webdesigner, ik ben eerlijk, rechtvaardig en erg scherp. Ik steek mij niet in een driedelig pak, ja ik heb tattoo’s, ik rij geen dure auto en heb geen duur kantoor. Ik ben zoals ik ben, of ik nu naar KPN ga voor overleg of naar een lokale bloemenwinkel, ik ga zoals ik ga.

Met offertes is dat het zelfde, ik schrijf lang niet voor iedere opdracht een offerte uit, maar bel altijd de potentiële opdrachtgever op en ga graag even langs om kennis te maken, wat ik erg belangrijk vindt. Zo had ik vandaag een potentiële opdracht gever aan de lijn, welke ik diverse malen al had gebeld, het gevoel wat deze heer (misschien met alle goede bedoelingen) mij gaf is niet wat ik graag wil voelen, een dwang om mij te spreken, zin om te beginnen en zo laag mogelijk willen betalen. Dat laatste zou mij een worst wezen, immers vindt ik het fijner om een relatie op te bouwen maar dan moet ik wel het gevoel hebben dat er voor beide kanten een werkzame relatie kan ontstaan.

Maar wacht, voor je denkt dat ik een arrogante man ben, dat ben ik niet! Ik wil graag werken, maar niet voor je werken. Dat houdt meer in dat ik graag mij inzet om iets moois af te leveren en door te ontwikkelen, bel gerust mijn klanten op en vraag maar hoe ik voor hen te werk ga. Ik heb ook een handig artikel geschreven met een stappenplan voor het beginnen van je eerste website of nieuwe website, erg handig.

Webdesign offerte aanvragen

1Regio
2Opdracht
3Contactgegevens

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende