Terugblik op november

Terugblik op november

Graag houden wij u op de hoogte waar wij ons mee bezig houden, zo zullen wij vanaf heden u hier van op de hoogte houden. Wij vinden het belangrijk en transparant om te laten zien dat we bezig zijn door te ontwikkelen en klaar zijn elk project aan te pakken.

Mister Aqua

Webshop voor Mister Aqua

In november zijn wij begonnen met de nieuwe webshop van Mister Aqua. De huidige webshop is door ons ontwikkeld en het systeem is ook door ons geschreven. Mister Aqua ziet de groei hiervan toenemen en heeft besloten de webshop helemaal om te bouwen naar een platform waarbij ook de backoffice makkelijk te begrijpen is. Het design hiervan is reeds af en we zijn bezig met alle producten hierin toe te voegen. De webshop zullen wij helemaal optimaliseren en daarnaast zullen wij Google shopping hieraan koppelen. Tevens hebben wij een eigen SEO plugin geschreven welke we hiervoor zullen gaan gebruiken. De webshop is gebouwd met WordPress en WooCommerce.

SEO opvangpagina’s

In November zijn wij ook begonnen met het onderhoud aan de bestaande SEO opvangpagina’s van Mister Aqua. Mister Aqua heeft diverse SEO opvangpagina’s laten maken door dWork en deze hebben wij een nieuw aantrekkelijk jasje gegeven. Een link naar de webshop wordt hierin gegeven.

Jailine Flowers

Een nieuwe webshop

In november zijn wij ook begonnen met de nieuwe webshop van Jailine Flowers in Den Haag. Jailine ziet dat de groei van webshops ook voor de bloemen branche toeneemt. Om hierop in te springen heeft Jailine Flowers besloten de webshop door dWork te laten maken. Ook voor deze webshop gebruiken wij WordPress samen met WooCommerce.

Ed Citroen

Nieuw project gestart en online

In november zijn we begonnen met het nieuwe project van Ed Citroen namelijk het Weiland Concert festival. Deze website is bedoeld voor het jaarlijks terugkerende Weiland Concert Festival. De website hebben wij gebouwd in WordPress en heeft diverse aanmeld formulieren.

Onderhoud website

In november hebben wij diverse onderhoud taken verricht aan de website van Ed Citroen. Ook houden wij maandelijks de SEO campagne bij van Ed Citroen.

3TAC

Nieuwe website voor 3TAC

Eigenlijk al veel eerder zijn wij begonnen met de nieuwe website (aangeleverd van We Are Grapevine) van 3TAC. De website hebben wij gekregen als .PSD bestand en hebben wij omgezet naar HTML en gebouwd in WordPress. In november hebben wij een “Go” gekregen om de website af te maken en zal naar verwachting in februari 2014 live gaan.

Baitali Group

Drukwerk kerstkalender

In november hebben wij de kerstkalender van de Baitali Group (uit Suriname) mogen ontwerpen. De kalender is één van de awareness welke de Baitali Group stuurt naar haat klanten en opdrachtgevers.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende