Terugblik op maart

Terugblik op maart

We kijken terug op de maand maart, dat oude opdrachten opnieuw op tafel worden gelegd om deze op te pakken. Een van deze klanten is Happy Copy in Den Haag. Wij hebben ruim 2 jaar geleden de opdracht gekregen om de website te restylen van Happy Copy. Door drukte was er geen ruimte voor een grote ingrijp zoals een website. In maart is deze weer opgepakt waardoor de website van Happy Copy in april live kan gaan. Ook Aannemersbedrijf Prewin klopte aan om haar website af te maken, ook zij hadden het druk om de website goed af te kunnen maken.

Waar hielden wij ons mee bezig in maart

In maart liepen een aantal opdrachten en hebben wij een oplevering gehad. Tevens heeft dWork gefunctioneerd als een vraagbaak bij diverse bedrijven. Zo hebben wij geholpen bij een 3 tal wordpress websites om deze te verhuizen naar een nieuwe server. Hebben wij geholpen met een database probleem. Het instellen van een user-role voor WordPress voor een ander webdesign bureau. En hebben wij door het niet mee werken van een ander webdesign bureau een klant er bij gekregen.

Robot discounter

Robot Discounter heeft dWork benaderd om haar hoofdpagina van deze Magento webshop aan te pakken, de huidige webdesigner kon dit niet goed en werkte in veel gevallen tegen. dWork heeft deze hoofd pagina netjes ingedeeld door nieuwe sliders te maken, juiste teksten te plaatsen en deze anders in te delen. Na dat deze is opgeleverd kwam de vraag of wij een andere webshop konden afmaken. De webshop van Maai-robot.com een webshop met automatische grasmaaiers. Ook deze webshop was half opgeleverd door het oude webdesign bureau. dWork zal deze nieuwe webshop in april opleveren.

Klauterbeer

dWork eigen project klauterbeer is online gegaan, een website bedoeld voor ouders welke een bureau voor opvang zoekt voor zijn/haar kinderen. Deze website wordt gefinancierd door een externe partij waardoor de website zeer snel online moest komen.

Anna Mors

De nieuwe website van Anna Mors liet even op zich wachten en zal in april online gaan. Er moest voor deze website een showreel gemaakt worden. Deze showreel is pas eind maart aangeleverd waardoor de website pas later online kan gaan.

3TAC bedrijfsverlichting

Lang hebben wij gewerkt aan deze website, waardoor deze website in maart online is gegaan, precies op tijd en het resultaat mag er wezen.

Delishop wordt Vers van Gijs

Druk zijn wij bezig met de website/webshop van Vers van Gijs. Deze webshop wordt helemaal op maat gemaakt dit op basis van Woocommerce. Als alles goed gaat wordt deze website eind april opgeleverd.

Kenniscentrum Steen

Sinds een tijdje zijn er gesprekken gaande met Kenniscentrum Steen, voor een eventuele samenwerking. Deze samenwerking is een feit, regelmatig zullen wij diverse werkzaamheden uitvoeren voor Kenniscentrum Steen, uiteenlopend van een nieuwe website tot aan SEO werkzaamheden en aanpassingen.

Nieuwe opdrachten en klanten

We zijn een gezond bedrijf, groeien op dit moment heel hard. Door een groot netwerk van freelancers kunnen wij vrijwel elke opdracht aan. Hoe ingewikkeld of uitgebreid dit ook kan zijn. dWork is van alle markten thuis en uw toekomstige webpartner. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw project te bespreken, u krijgt altijd een scherpe en eerlijke prijs van ons.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende