Terugblik op juni

dWork

dWork heeft sinds deze maand een nieuwe website. We hebben er hard aan gewerkt en veel is er aan op aangepast. De uitstraling is het zelfde gebleven maar toch anders in opzet. Nog zijn wij bezig ons portfolio aan te passen en toe te voegen. De maand juni is een drukke maand geweest, veel nieuwe en leuke opdrachten en ook uiteraard uitdagingen. Daarnaast ook veel probleemoplossingen voor andere webdesign bedrijven, met name Magento en WordPress. dWork heeft veel expertise in huis betreffende Magento en WordPress.

Sparnaaij juweliers

Spaarnaaij juweliers heeft dWork om hulp gevraagd haar webshop te verhuizen van een oude server en domeinnaam. De webshop draait dankzij dWork op de nieuwe server.

3TAC Lichtreclame

dWork heeft de mobiele versie van de website klaar en wacht op oplevering. De mobiele versie is een minimalistisch design, met enkel contact informatie.

Zwembad Discounter

ECG Nederland heeft aan dWork gevraagd een nieuwe webshop te maken voor zwembaden en zwembad accessoires. De webshop zal midden deze maand online gaan. De webshop is op basis van de reeds eerder gemaakte webshops voor ECG Nederland.

Kennis Centrum Steen

De werkzaamheden voor het Kennis Centrum Steen lopen door en binnenkort kan dWork hier meer open in zijn.

Mister Aqua

dWork heeft eerder 22 brochures gemaakt voor Mister Aqua, deze brochures heeft dWork aan gepast, tevens heeft dWork diverse reclame uitingen ontworpen voor offline media.

Lego Discounter

dWork heeft naast Zwembad Discounter ook opdracht gekregen om Lego Discounter webshop te realiseren. Het logo is reeds goedgekeurd en binnenkort zal deze webshop online gaan.

, ,
Google voert een andere koers, verkoopt domeinnamen
Kant en klaar project te koop – Gratis QR Code

Gerelateerd aan dit bericht

dWork

Hoi, lange tijd geleden?

0
Wat een lange tijd geleden, dat wij een up-date hebben geplaatst. Laat staan ons portfolio te hebben ge-update. Althans tot…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu