Terugblik op januari

dWork

We kijken terug op januari, de maand en jaar dat dWork reeds 10 jaar bestaat. Waarbij wij iedereen een goed Nieuwjaar heeft gewenst, en altijd een druk administratie maand. Ook deze maand kijken wij terug vol plezier en uitdagingen.

Helena Technische vertalingen

In januari hebben wij opdracht gekregen om de website van Helena opnieuw op de kaart te brengen. Nieuwe look en feel en herpositionering tbv Google.

CW & Partners

In januari hebben wij (eigenlijk zijn wij daarmee begonnen in december) de positionering van CW & Partners opnieuw in kaart gebracht. Zo hebben wij de indeling TBV Google anders opgezet en zijn wij bezig met een SEO campagne.

Ed Citroen

in januari hebben wij de nieuwe website van Ed Citroen online gezet. En zullen wij vanaf nu de complete positionering bepalen en bijhouden.

RAAC

In januari hebben wij opdracht gekregen om een nieuwe website voor RAAC te ontwerpen en uit te werken. Door dat wij veel informatie hebben gekregen om de website te vullen is deze website binnen één maand opgebouwd en geleverd. Meer informatie over dit project vind u hier.

Deli Shop

januari is de maand dat wij een goedkeuring hebben gekregen om de nieuwe webshop van Deli Shop te bouwen. Binnenkort meer over dit project.

3TAC

januari is de maand dat we de nieuwe website van 3TAC konden afronden. De website is geheel klaar (mede dank aan Stefan Wijmans) en is klaar voor de laatste presentatie en om gevuld te worden.

L-Arcobaleno

januari is ook de maand dat de nieuwe website van L-Arcobalone helemaal klaar is, deze nieuwe website zal de eerste week van maart online gaan. Precies dat de ijswinkels dan ook open zullen gaan na een wintersluiting.

Espresso Sicilia

januari is ook de maand dat dWork een akkoord heeft gekregen om de nieuwe webshop van Espresso Sicilia te bouwen en haar positie te versterken.

, , ,
Binnenkort start dWork met een Social Media Workshop
Zoektocht “Enable USB Debugging voor Android 4.3”

Gerelateerd aan dit bericht

dWork

Hoi, lange tijd geleden?

0
Wat een lange tijd geleden, dat wij een up-date hebben geplaatst. Laat staan ons portfolio te hebben ge-update. Althans tot…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu