Terugblik op februari

Terugblik op februari

We kijken terug op de maand februari, de maand dat dWork nieuwe webdesign, folder, huisstijl en webshop opdrachten heeft gekregen. In februari hebben wij veel gedaan voor nieuwe en bestaande klanten.

Deli Shop in Amsterdam

Januari is de maand dat wij een goedkeuring hebben gekregen om de nieuwe webshop van Deli Shop te bouwen. Deze webshop op basis van Woocommerce is in de maak en wordt helemaal aangepast naar de wensen van Deli Shop. Zo hebben wij de bestelprocedure aangepast van Woocommerce en hebben wij diverse eigen plugins geschreven geheel naar de wens van deze klant.

3TAC

Vanuit dWork is de website van 3TAC geheel klaar, deze wordt nu door een extern tekstenbureau en communicatiebureau aangevuld.

Espresso Sicilia

Ook de webshop van Espresso Sicilia is bijna klaar voor oplevering, deze webshop wordt momenteel gevuld met de juiste teksten en fotomateriaal.

Golden Drive Rijopleiding

Februari is de maand dat dWork toestemming heeft gekregen om de website van Golden Drive Rijopleiding, het logo en visitekaartje is reeds opgeleverd de website volgt in maart.

Zangeres Anna Mors

dWork heeft een internationale klant “Anna Mors” er bij gekregen. Anna Mors is een zangeres uit Rusland welke al enig bekendheid heeft in haar eigen land. dWork zal de nieuwe website waarschijnlijk in maart opleveren.

Helena Technische Vertalingen

dWork heeft de nieuwe website van Helena Technische Vertalingen gepresenteerd en deze is goed bevonden. dWork zal in de komende weken de rest van de website opleveren waarna deze op zijn beurt gevuld zal gaan worden.

Peuteren

dWork is de afgelopen tijd ook erg druk bezig geweest met de vernieuwde indeling en look-and-feel van Peuteren. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze in mei worden opgeleverd.

Jailine Flowers

Februari is ook de maand dat de nieuwe webshop van Jailine Flowers online is gegaan.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende