Terugblik op december

Terugblik op december

We kijken terug naar december als een maand vol met lastminute-requests. Dat houdt in nog even een kerstkaart ontwerpen, een nieuwjaarskalender bijwerken en nieuwsbrieven opmaken. Dit zijn kleine dingen dingen welke wij ook graag voor uw bedrijf doen. Maar we hebben meer gedaan zoals:

Ed Citroen

In december hebben wij opdracht gekregen de website van Ed Citroen opnieuw aan te pakken, nieuw design, nieuwe uitstraling en meer functionaliteiten. De website zal ook gebouwd worden in WordPress.

L’Arcobaleno

In november hebben wij opdracht gekregen de nieuwe website voor de Pijnackerse ondernemer L’Arcobaleno te ontwerpen, deze nieuwe website hebben wij in december gepresenteerd en zal een WordPress multisite worden. L’Arcobaleno heeft meerdere ijssalons welke de zelfde naam dragen en ook de zelfde website zullen hebben.

3TAC

We hebben in december een finale “Go” gekregen om de website voor 3TAC af te maken. Ook deze zal in WordPress gemaakt worden.

Mister Aqua

In december hebben wij de nieuwe webshop van Mister Aqua gepresenteerd en deze is ook geheel klaar gemaakt (naar planning) in december. De nieuwe webshop zal in januari live gaan. Tevens zullen wij een plugin gaan ontwikkelen in WordPress voor OrderDirect. Zo hebben wij in december ook een marketingplan geschreven voor Mister Aqua tbv haar webshop.

Overige opdracht gevers

Zo hebben wij in december ook gesprekken met andere designbureau’s en marketingbureau’s gehad voor een samenwerking voor volgend jaar. Wij zullen u uiteraard daarvan op de hoogte houden.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende