Terugblik op december

dWork

We kijken terug naar december als een maand vol met lastminute-requests. Dat houdt in nog even een kerstkaart ontwerpen, een nieuwjaarskalender bijwerken en nieuwsbrieven opmaken. Dit zijn kleine dingen dingen welke wij ook graag voor uw bedrijf doen. Maar we hebben meer gedaan zoals:

Ed Citroen

In december hebben wij opdracht gekregen de website van Ed Citroen opnieuw aan te pakken, nieuw design, nieuwe uitstraling en meer functionaliteiten. De website zal ook gebouwd worden in WordPress.

L’Arcobaleno

In november hebben wij opdracht gekregen de nieuwe website voor de Pijnackerse ondernemer L’Arcobaleno te ontwerpen, deze nieuwe website hebben wij in december gepresenteerd en zal een WordPress multisite worden. L’Arcobaleno heeft meerdere ijssalons welke de zelfde naam dragen en ook de zelfde website zullen hebben.

3TAC

We hebben in december een finale “Go” gekregen om de website voor 3TAC af te maken. Ook deze zal in WordPress gemaakt worden.

Mister Aqua

In december hebben wij de nieuwe webshop van Mister Aqua gepresenteerd en deze is ook geheel klaar gemaakt (naar planning) in december. De nieuwe webshop zal in januari live gaan. Tevens zullen wij een plugin gaan ontwikkelen in WordPress voor OrderDirect. Zo hebben wij in december ook een marketingplan geschreven voor Mister Aqua tbv haar webshop.

Overige opdracht gevers

Zo hebben wij in december ook gesprekken met andere designbureau’s en marketingbureau’s gehad voor een samenwerking voor volgend jaar. Wij zullen u uiteraard daarvan op de hoogte houden.

, ,
Kerst en nieuwjaarsgroet
10 jaar webdesign

Gerelateerd aan dit bericht

dWork

Hoi, lange tijd geleden?

0
Wat een lange tijd geleden, dat wij een up-date hebben geplaatst. Laat staan ons portfolio te hebben ge-update. Althans tot…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu