Terugblik op april en mei

Terugblik op april en mei

We kijken terug naar april en mei naar een maand vol met veranderingen en nieuwe mogelijkheden (kansen). Eerder hebben wij gesproken over het Kenniscentrum Steen, voor dit kennis centrum zullen wij de aankomende tijd veel voor betekenen. Zo hebben wij in april reeds 4 websites in opdracht voor het Kenniscentrum opgeleverd, meer daar over zullen wij binnenkort bekend maken. Daarnaast hebben wij onze doorlopende projecten aan klanten.

Karrewiets

Zo hebben wij een nieuwe website voor Ed Citroen opgeleverd met de naam Karrewiets. Dit project van Ed Citroen is vrij eenvoudig maar zeer leuk om te zien, neem een kijkje op de website van Karrewiets.

Socialmedia Robotdiscounter en Maai-Robot

ECG Nederland heeft ons gevraag de sociale media op te zetten zoals Facebook en deze pagina geheel in stijl van in te richten.

3TAC Mobiele website

dWork heeft de nieuwe website van 3TAC reeds al opgeleverd en ondanks dat deze website responsive is opgezet zijn wij bezig een mobiele website te creëren voor 3TAC. Deze mobiele website is alleen toegankelijk voor telefoon verkeer, dWork zal deze in de maand juni opleveren.

Folder Vservs

dWork heeft voor Vservs (haar vaste ICT partner) een nieuwe folder ontworpen.

Nieuwe website dWork

Tevens heeft dWork haar zelf een nieuwe websitecadeau gegeven, de nieuwe website in ingedeeld op een ouderwetse manier, responsive maar duidelijk en helder. Wij vinden de website meer volwassen net zoals wij ook zijn.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende