Zuid Afrika

South African Embassy in the Kingdom of the Netherlands

  1. Home
  2. Website
  3. Zuid Afrika

South African Embassy in the Kingdom of the Netherlands

Het consulaat van Zuid Afrika in Den Haag heeft dWork benaderd om de website van Zuid Afrika aan te pakken. De voormalige website was sterk verouderd, voldeed niet meer aan de huidige standaards. De wens was een dynamische website welke goed aansluit aan de nieuwe wensen van het consulaat. Daarnaast wilde het consulaat een afspraken app waarmee afspraken bijgehouden konden worden en ook gemaakt kan worden op de website.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Afspraken planner
Zuid Afrika
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. Zuid Afrika is gevestigd in Den Haag toch heeft Zuid Afrika gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Zuid Afrika in Den Haag is Ambassade van Zuid-Afrika, Wassenaarseweg, Den Haag.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor