Toelsie’s

Toelsie’s inspired by! B.V. hiervoor bekend als Bij Hento. Een klein, knus restaurant aan de rand van het zuiderpark in Den Haag. Met de overname hebben wij onze keuken uitgebreid met exotische en mediterraanse technieken. Dit maakt dat wij zowel de bourgondische, exotische en de mediterraanse keuken kunnen bereiden.

In ons restaurant kan je genieten van de lekkerste gerechten uit gemengde keukens. Daar waar wij de mediteraanse en exotische keuken bij elkaar brengen, vliegen de smaken je om de oren. Genieten dus!

Bij dWork zijn we verheugd om ons recente samenwerkingsproject met trots te presenteren: het vernieuwde webdesign voor Toelsie’s Inspired By! B.V. (voorheen bekend als Bij Hento). Toelsie’s is een charmant en intiem restaurant gelegen aan de rand van het Zuiderpark in Den Haag. Met hun rijke geschiedenis en culinaire expertise bieden ze een unieke combinatie van bourgondische, exotische en mediterrane smaken.

Een Nieuw Hoofdstuk

Na de overname van Bij Hento hebben wij de kans gekregen om de digitale aanwezigheid van Toelsie’s naar een hoger niveau te tillen. Met veel enthousiasme hebben we hun online identiteit getransformeerd met een geheel nieuw webdesign dat hun culinaire diversiteit en warme ambiance weerspiegelt. Toelsie’s Inspired By! B.V. onderscheidt zich door hun uitgebreide keuken, waarin exotische en mediterrane kooktechnieken samenkomen. Het is nu mogelijk om via hun vernieuwde website het brede scala aan smaken te ontdekken, variërend van heerlijke bourgondische gerechten tot exotische delicatessen en mediterrane lekkernijen.

Van Restaurant tot Uw Deur

Naast de fysieke dineerervaring biedt Toelsie’s ook dagelijkse bezorging van smaakvolle lunches en diners aan zakelijke klanten in Den Haag en omgeving. Hun culinaire kunst is nu toegankelijker dan ooit, rechtstreeks bij u thuis of op kantoor. Sinds de heropening op 12 april 2023 heeft Toelsie’s Inspired By! B.V. de deuren van hun restaurant weer wagenwijd geopend om gasten te verwelkomen voor een onvergetelijke culinaire reis. De menukaart, samengesteld uit diverse culinaire technieken, belooft een harmonieuze mix van smaken die elke gast zal verrassen en verwennen.

Bij dWork zijn we dankbaar dat we hebben mogen bijdragen aan de digitale heruitvinding van Toelsie’s Inspired By! B.V. We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op hun prachtig vernieuwde website, en nog belangrijker, om persoonlijk te genieten van de unieke culinaire ervaring die ze te bieden hebben.

Wat hebben o.a. gedaan?

Basis optimalisatie
Wordpress
Catering
Project op maat
Toelsie's
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. Toelsie's is gevestigd in Den Haag toch heeft Toelsie's gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Toelsie's in Den Haag is Werkhovenstraat 42, 2546 VH, Den Haag.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor