The Store Woerden

The Store Woerden de leukste kleding, geïnspireerd door de laatste fashion trends.

  1. Home
  2. Webshop
  3. The Store Woerden

Musthaves voor jong en oud

Wij hebben The Store Woerden geholpen omdat er problemen waren met de huidige webdesigner en hostingbedrijf. De webshop hebben wij opnieuw opgebouwd en hebben wij speciaal voor deze webshop en Style Worden een APP ontwikkeld om de bestellingen welke binnenkwamen sneller af te wikkelen. De app kon de functies zoals bestelling inkijken, bewerken, verzenden en retouren verwerken.

De webshop is met behulp van WooCommerce gemaakt, tevens zijn er voor deze webshop diverse eigen plugins ontwikkeld o.a. voor de groothandel (waarbij in staffel besteld kon worden), backorder systeem diverse extra wensen aan WooCommerce.

Wat hebben o.a. gedaan?

App ontwikkeling
SEO
Wordpress
Woocommerce
Groothandel panel
Project op maat
The Store Woerden
Woerden

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

WordPress webdesign Woerden

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Woerden. The Store Woerden is gevestigd in Woerden toch heeft The Store Woerden gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van The Store Woerden in Woerden is Edisonweg 13D, Woerden.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Woerden. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Woerden om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor