The Store Woerden

The Store Woerden de leukste kleding, geïnspireerd door de laatste fashion trends.

Musthaves voor jong en oud

Wij hebben The Store Woerden geholpen omdat er problemen waren met de huidige webdesigner en hostingbedrijf. De webshop hebben wij opnieuw opgebouwd en hebben wij speciaal voor deze webshop en Style Worden een APP ontwikkeld om de bestellingen welke binnenkwamen sneller af te wikkelen. De app kon de functies zoals bestelling inkijken, bewerken, verzenden en retouren verwerken.

De webshop is met behulp van WooCommerce gemaakt, tevens zijn er voor deze webshop diverse eigen plugins ontwikkeld o.a. voor de groothandel (waarbij in staffel besteld kon worden), backorder systeem diverse extra wensen aan WooCommerce.

Trek de aandacht van modeliefhebbers met ons gespecialiseerde kleding webshop webdesign

Wilt u uw kledingmerk naar een hoger niveau tillen en uw online aanwezigheid versterken? Bij dWork webdesign Den Haag begrijpen we de unieke behoeften van kleding webshops en bieden we gespecialiseerde webdesignoplossingen die uw merk laten opvallen in de drukke wereld van de mode. Ons team van getalenteerde ontwerpers en ontwikkelaars heeft uitgebreide ervaring in het creëren van visueel verbluffende en gebruiksvriendelijke webshops die specifiek gericht zijn op de mode-industrie. Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigd kledingmerk, ons op maat gemaakte kleding webshop webdesign helpt u om uw doelgroep te bereiken en uw conversies te verhogen.

Bij dWork webdesign begrijpen we ook hoe belangrijk het is om een kleding webshop te optimaliseren voor zoekmachines. Met onze diepgaande kennis van SEO-strategieën kunnen we ervoor zorgen dat uw kleding webshop hoog scoort in de zoekresultaten, waardoor u meer organisch verkeer en potentiële klanten aantrekt. We implementeren slimme SEO-tactieken, zoals het optimaliseren van uw producttitels en -beschrijvingen met relevante zoekwoorden, het verbeteren van de laadsnelheid van uw webshop en het opzetten van een gestructureerde en zoekmachinevriendelijke sitearchitectuur. Door middel van ons kleding webshop webdesign en SEO-gerichte aanpak, kunt u een voorsprong nemen op uw concurrentie en uw online zichtbaarheid vergroten.

Wat hebben o.a. gedaan?

App ontwikkeling
Optimalisatie, Vindbaarheid, SEO
Wordpress
Woocommerce
Groothandel panel
Project op maat
The Store Woerden
Woerden

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress webdesign Woerden

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Woerden. The Store Woerden is gevestigd in Woerden toch heeft The Store Woerden gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van The Store Woerden in Woerden is Edisonweg 13D, Woerden.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Woerden. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Woerden om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor