The Canna Club

The Cannaclub is een high end coffeeshop midden in het centrum van den haag. Op de begane grond vind je een combinatie van een candy store en een luxe bar. Deze combinatie in de vorm van een coffeeshop is nog niet eerder vertoond in Nederland!

  1. Home
  2. Website
  3. The Canna Club

The Cannaclub is een high end coffeeshop midden in het centrum van den haag

The Canna Club is een coffeeshop in het hartje centrum Den Haag. Daar hebben wij de website voor mogen maken, dit samen met drie andere coffeeshops in Den Haag. Dit allen van de zelfde eigenaar.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Shop op maat
Logo
The Canna Club
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. The Canna Club is gevestigd in Den Haag toch heeft The Canna Club gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van The Canna Club in Den Haag is The Canna Club, Nieuwstraat, Den Haag, N.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor