AL ruim 25 jaar werkt er een gekwalificeerde goudsmid bij 't Edelsmidje. In het eigen Atelier wordt er naast het reparatiewerk, ook sieraden ontworpen en gemaakt.

Welkom bij het portfolio van ‘t Edelsmidje’s vernieuwde website! We zijn verheugd om onze recente project te presenteren, waarbij we de bestaande website hebben vernieuwd en geoptimaliseerd om een verbeterde online ervaring te bieden aan onze bezoekers. Deze website is gebouwd met behulp van WordPress en is volledig responsive om aan de diverse behoeften van onze gebruikers te voldoen.

Projectdoelen

Ons doel was om ‘t Edelsmidje’s online aanwezigheid te verbeteren door middel van een modern en aantrekkelijk webdesign. Hier zijn de belangrijkste doelen die we hebben nagestreefd:

  1. Responsiviteit: We wilden ervoor zorgen dat de website naadloos toegankelijk is op alle apparaten, inclusief desktops, tablets en smartphones.
  2. Gebruiksvriendelijkheid: De website moest intuïtief zijn in gebruik, zodat bezoekers gemakkelijk door de pagina’s konden navigeren en informatie konden vinden.
  3. Optimalisatie: Het verbeteren van de websiteprestaties en snelheid om een betere gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie (SEO) te bieden.
  4. Esthetisch aantrekkelijk: Een modern en visueel aantrekkelijk ontwerp om het vakmanschap en de creativiteit van ‘t Edelsmidje te benadrukken.

Wat We Hebben Bereikt

Responsief Webdesign
Ons team heeft ervoor gezorgd dat de website zich automatisch aanpast aan verschillende schermgroottes. Dit zorgt ervoor dat de inhoud duidelijk en gemakkelijk te lezen is, ongeacht of de bezoeker een desktopcomputer, tablet of smartphone gebruikt.
Verbeterde Navigatie
We hebben de navigatiestructuur vereenvoudigd en geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat bezoekers snel en eenvoudig de gewenste informatie kunnen vinden. Dit omvat een gestroomlijnde menustructuur en duidelijke oproepen tot actie (CTA’s).
Prestatie-optimalisatie
Door het optimaliseren van afbeeldingen, het minimaliseren van code en gebruik te maken van caching-technieken, hebben we de laadtijden van de website aanzienlijk verbeterd. Dit resulteert in een snellere, meer responsieve gebruikerservaring.
Esthetisch Ontwerp
Het nieuwe ontwerp van de website weerspiegelt de creatieve en ambachtelijke aard van ‘t Edelsmidje. We hebben zorgvuldig gekozen kleurenpaletten, lettertypen en visuele elementen om een esthetisch aantrekkelijke en professionele uitstraling te bereiken.

Bekijk Ons Werk

We nodigen u uit om ons werk te bekijken door door de vernieuwde website van ‘t Edelsmidje te bladeren. Klik op de onderstaande link om de website te bezoeken:

Bezoek de vernieuwde website van ‘t Edelsmidje

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
't Edelsmidje
Weert

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Weert

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Weert. 't Edelsmidje is gevestigd in Weert toch heeft 't Edelsmidje gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van 't Edelsmidje in Weert is Stationsstraat 10, 6001 CK Weert, Nederland.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Weert. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Weert om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor