Seeds Genetics

Wietzaadjes online kopen bij Seeds Genetics!

Seeds Genetics Co. is de leverancier van de beste wiet zaden in Europa. We bieden hoge kwaliteit wietzaden aan tegen een scherpe prijs.

Seeds Genetics is een bedrijf welke wietzaadjes verkoopt online. Voor dit bedrijf hebben wij niet alleen de vindbaarheid vergroot maar ook hebben wij de webshop met de daarbij rekening te houden met de wensen van deze klant. Zo hebben wij diverse aanpassingen aan woocommerce (de webshop) gemaakt. Ook hebben wij de webshop meertalig gemaakt. En zo voor elke webshop een aangepaste betaling module, de Duitse website heeft andere betaling modules dan de Nederlandse en zo ook de Engelse.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie, Vindbaarheid
Wordpress
Woocommerce
Groothandel panel
Project op maat
Seeds Genetics
‘s-Hertogenbosch

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign ‘s-Hertogenbosch

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in ‘s-Hertogenbosch. Seeds Genetics is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch toch heeft Seeds Genetics gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Seeds Genetics in ‘s-Hertogenbosch is Afrikalaan 12F, 5232BD ‘s-Hertogenbosch.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in ‘s-Hertogenbosch. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in ‘s-Hertogenbosch om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor