Seeds Genetics Co.

Seeds Genetics Co. biedt wietzaadjes van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Binnen ons assortiment vind je de beste wietzaadjes voor een goede oogst en een top opbrengst.

Seeds Genetics Co. biedt wietzaadjes van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Binnen ons assortiment vind je de beste wietzaadjes voor een goede oogst en een top opbrengst.

dWork heeft voor Seeds Genetics Co. de website (Het design is aangeleverd is door Studio wakkr) hebben wij vanuit SketchUp overgezet naar bewerkbaar HTML waarna wij dit design omgezet hebben naar een WordPress template. Seeds Genetics Co., dé online bestemming voor kwalitatief hoogwaardige zaden en genetica. Zij zijn gepassioneerd door het leveren van de beste genetica aan kwekers, hobbyisten en liefhebbers van over de hele wereld. Bij Seeds Genetics Co. streven ze ernaar om producten van topkwaliteit te leveren, ondersteund door uitstekende klantenservice en een geweldige winkelervaring.

Voor Seeds Genetics Co. hebben wij het volgende mogen doen:

  1. Betere vindbaarheid – Naast dat wij de webshop hebben geoptimaliseerd zorgen wij ook voor meer verkeer naar de websites toe. Met name het locale SEO hebben wij goede resultaten waarbij Seeds Genetics Co. al meer dan dubbel aan exposure heeft.
  2. Buy more get more – Speciaal voor Seeds Genetics Co. hebben wij een plugin ontwikkeld waarbij Seeds Genetics Co. gemakkelijk zelf producten kan toevoegen welke weggegeven kan worden. Dit in stappen van 35, 50 en 90 euro
  3. Punten voor Woocommerce – Klanten kunnen punten sparen op de webshop van Seeds Genetics Co.
  4. 5 Talen en er volgen meer..

Bij Seeds Genetics Co. begrijpen we dat kwekers verschillende behoeften hebben. Daarom hebben we een breed scala aan zaden en genetica in ons assortiment, zodat elke klant de perfecte keuze kan vinden. Of je nu op zoek bent naar reguliere zaden, feminized zaden, autoflowering zaden of medicinale zaden, we hebben het allemaal. Ons assortiment omvat ook een uitgebreide selectie van populaire soorten en variëteiten, evenals zeldzamere en exclusieve genetica voor de meer veeleisende kweker.

Waarom Seeds Genetics Co.?

  1. Kwaliteit: We hechten veel belang aan de kwaliteit van onze producten. Al onze zaden worden zorgvuldig geselecteerd en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van genetische stabiliteit en kiemkracht.
  2. Betrouwbaarheid: We werken samen met gerenommeerde veredelaars en leveranciers die hun reputatie hebben verdiend in de cannabisgemeenschap. Hierdoor kunnen we garanderen dat al onze producten authentiek en van de hoogste kwaliteit zijn.
  3. Klantenservice: Bij Seeds Genetics Co. staat klanttevredenheid voorop. Ons toegewijde team van experts staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en eventuele vragen te beantwoorden. We streven ernaar om elke klant een persoonlijke en aangename winkelervaring te bieden.
  4. Wereldwijde verzending: We verzenden onze producten wereldwijd, z

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie, Compleet vindbaar
Wordpress
Woocommerce
Uitbreiding
Rekenmodule website
Project op maat
Huisstijl
Seeds Genetics Co.
's-Hertogenbosch

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign 's-Hertogenbosch

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in 's-Hertogenbosch. Seeds Genetics Co. is gevestigd in 's-Hertogenbosch toch heeft Seeds Genetics Co. gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Seeds Genetics Co. in 's-Hertogenbosch is Afrikalaan 12F 5232BD ‘s-Hertogenbosch.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in 's-Hertogenbosch. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in 's-Hertogenbosch om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor