Als psycholoog, coach en trainer help ik mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Op deze site vind je informatie over mijn mogelijkheden – voor jezelf als particulier, vanuit je werk of als werkgever.

Selma Roenhost, een ervaren psycholoog, coach en trainer, heeft ons benaderd met de vraag om haar bestaande WordPress-website te optimaliseren. Als professioneel beheerder van haar online platform hebben we de website al geruime tijd onder onze hoede gehad. Gedurende deze periode hebben we waargenomen dat er ruimte was voor verbetering, zowel in termen van functionaliteit als visuele presentatie.

In nauwe samenwerking met Selma hebben we een grondige analyse van de huidige website uitgevoerd om de sterke punten en mogelijke knelpunten te identificeren. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een vernieuwd ontwerp dat niet alleen aantrekkelijk is voor bezoekers, maar ook voldoet aan de specifieke behoeften van een platform dat gericht is op psychologische hulp, coaching en training.

Het nieuwe ontwerp omvat een eigentijdse uitstraling en geoptimaliseerde functionaliteiten die de gebruikerservaring versterken. Met responsief ontwerp voor verschillende apparaten, intuïtieve navigatie en duidelijke oproepen tot actie hebben we ervoor gezorgd dat bezoekers gemakkelijk de benodigde informatie kunnen vinden en effectief kunnen communiceren met de website.

Selma’s website is niet alleen een bron van informatie voor particulieren die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling, maar biedt ook waardevolle inzichten en diensten voor bedrijven en werkgevers. Als Psycholoog NIP, registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie, psychosociaal therapeut NVPA en geregistreerd ZKM-coach, wilde Selma dat haar expertise op een heldere en toegankelijke manier werd gepresenteerd.

Daarnaast hebben we regelmatig bijgedragen aan de vindbaarheid van Selma’s website door strategisch geoptimaliseerde artikelen te plaatsen. Deze artikelen zijn ontworpen om niet alleen informatief te zijn, maar ook om de online zichtbaarheid van Selma te vergroten en potentiële cliënten aan te trekken.

De samenwerking met Selma Roenhost heeft geresulteerd in een herontworpen, functionele website die zowel esthetisch aantrekkelijk als inhoudelijk waardevol is. Het blijft een plezier om bij te dragen aan het succes van haar online aanwezigheid, en deze samenwerking wordt met trots toegevoegd aan onze uitgebreide portfolio van webdesignprojecten.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie, SEO
Wordpress
Psycholoog Selma Roenhost
Rotterdam

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Rotterdam

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Rotterdam. Psycholoog Selma Roenhost is gevestigd in Rotterdam toch heeft Psycholoog Selma Roenhost gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Psycholoog Selma Roenhost in Rotterdam is Jericholaan 89, 3061 HC Rotterdam.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Rotterdam. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Rotterdam om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor