De ZKM, ontwikkeld door Prof. Hubert J.M. Hermans, maakt deel uit van de narratieve psychologie. De kracht van de ZKM ligt in de combinatie van werken binnen een duidelijke structuur, die wetenschappelijk onderbouwd is, met tegelijkertijd alle aandacht en ruimte voor het persoonlijke verhaal van je cliënt.

Voor de opleiding ZelfKennisMethode (ZKM), die zich richt op psychologische begeleiding vanuit een narratieve basis, hebben wij de bestaande WordPress-website in een nieuw en verfrissend jasje gestoken. Als beheerders van dit online platform hebben we ervoor gezorgd dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook optimaal functioneert om de doelen van de opleiding effectief over te brengen.

De ZKM biedt een diepgaande benadering voor coaches, psychologen, therapeuten en counselors die op zoek zijn naar een instrument om op een dieper niveau te werken met hun cliënten. Het gebruik van metaforen, dromen en/of lichaamsklachten staat centraal in deze methode, waardoor professionals in staat zijn om op een unieke manier verborgen aspecten van het persoonlijke verhaal van hun cliënten te verkennen.

Ons herontwerp van de website weerspiegelt de kernprincipes van de ZKM, waarbij het unieke persoonlijke verhaal van de cliënt altijd centraal staat. De website is niet alleen aantrekkelijk vormgegeven, maar biedt ook duidelijke navigatie en inhoud die gericht is op het informeren en inspireren van potentiële deelnemers aan de opleiding.

De ZKM-methode stimuleert cliënten om zich snel bewust te worden van onderliggende innerlijke drijfveren die mogelijk verborgen lagen in hun eigen levensverhaal. Dit bewustwordingsproces resulteert in relevante inzichten en motiveert de cliënt om weloverwogen keuzes te maken voor positieve verandering.

Daarnaast hebben we bijgedragen aan de vindbaarheid en online aanwezigheid van de opleiding ZKM door strategisch geoptimaliseerde content en een doordachte structuur. Dit helpt potentiële geïnteresseerden gemakkelijk de benodigde informatie te vinden en aan te moedigen om deel te nemen aan deze waardevolle opleiding.

Het vernieuwde ontwerp van de ZKM-website weerspiegelt niet alleen de professionele uitstraling van de opleiding, maar draagt ook bij aan een effectieve online ervaring voor bezoekers. We zijn er trots op dit project te hebben gerealiseerd en toe te voegen aan onze portfolio van succesvolle webdesignprojecten.

Wat hebben o.a. gedaan?

Basis optimalisatie
Wordpress
Opleiding ZelfKennisMethode
Zeist

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress webdesign Zeist

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Zeist. Opleiding ZelfKennisMethode is gevestigd in Zeist toch heeft Opleiding ZelfKennisMethode gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Opleiding ZelfKennisMethode in Zeist is Zusterplein 22, 3703 CB Zeist.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Zeist. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Zeist om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor