Oak Defense

Providing innovative solutions for public health and defense professionals

Oak Defense BV was established in 2018 in Leiden, The Netherlands to provide high quality and innovative products to the Public Health and CBRNe sectors

Als webdesign bureau hebben we samengewerkt met Oak Defense BV om hun online aanwezigheid te verbeteren. Oak Defense BV is een bedrijf dat zich richt op cybersecurity en biedt verschillende oplossingen aan om organisaties te beschermen tegen cyberaanvallen.

Het doel van ons project was om een professionele en gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen die potentiële klanten overtuigt van de expertise van Oak Defense BV en hen aanspoort om contact op te nemen voor meer informatie. We hebben een op maat gemaakt ontwerp gecreëerd dat past bij de branding van Oak Defense BV en dat gericht is op de behoeften van hun doelgroep.

Een belangrijk onderdeel van de website is de heldere en duidelijke beschrijving van de diensten die Oak Defense BV aanbiedt. Dit hebben we bereikt door gebruik te maken van gemakkelijk te begrijpen taal en illustraties om de verschillende oplossingen te visualiseren.

We hebben er ook voor gezorgd dat de website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat potentiële klanten Oak Defense BV gemakkelijk kunnen vinden. Dit hebben we bereikt door het gebruik van relevante zoekwoorden, een geoptimaliseerde website structuur en goed geschreven inhoud.

Ten slotte hebben we ervoor gezorgd dat de website goed toegankelijk is voor alle gebruikers, ongeacht hun apparaat of browser. Dit hebben we bereikt door gebruik te maken van responsief webdesign, dat de website aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker.

Kortom, onze samenwerking met Oak Defense BV heeft geleid tot een professionele en effectieve website die helpt om nieuwe klanten aan te trekken en het bedrijf te laten groeien.

Wat hebben o.a. gedaan?

Basis optimalisatie
Wordpress
Project op maat
Oak defense
Leiden

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Leiden

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Leiden. Oak defense is gevestigd in Leiden toch heeft Oak defense gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Oak defense in Leiden is Pieterskerkhof 22, 2311 ST Leiden.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Leiden. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Leiden om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor