Oak Defense

Providing innovative solutions for public health and defense professionals

  1. Home
  2. Website
  3. Oak Defense

Oak Defense BV was established in 2018 in Leiden, The Netherlands to provide high quality and innovative products to the Public Health and CBRNe sectors

Wij zijn door Oak Defense gevraagd om haar aanstaande website om te ontwerpen naar WordPress. De website is een simpele website welke informatie biedt namelijk: Hoogwaardige en innovatieve producten te leveren aan de sectoren Volksgezondheid en CBRNe. Oak is een initiatief van ervaren ondernemers in de CBRNe-markt en combineert de kennis van de farmaceutische en medische wereld met de operationele wereld van CBRNe-operators wat resulteert in uitstekende oplossingen voor complexe problemen.

Wat hebben o.a. gedaan?

Basis optimalisatie
Wordpress
Project op maat
Oak defense
Leiden

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

WordPress webdesign Leiden

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Leiden. Oak defense is gevestigd in Leiden toch heeft Oak defense gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Oak defense in Leiden is Pieterskerkhof 22, 2311 ST Leiden.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Leiden. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Leiden om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor