Praktijk Prins Hendrikstraat

Nieuwe website voor Praktijk Prins Hendrikstraat Fysiotherapie en Manuele Therapie Den Haag

De Praktijk Prins Hendrikstraat is gelegen aan de rand van de Haagse binnenstad in het Zeeheldenkwartier, een van de gezelligste stadswijken van Den Haag.

dWork Webdesign heeft onlangs een prachtige nieuwe website opgeleverd voor Fysiotherapiepraktijk.nl. De website is volledig gericht op het verstrekken van informatie over de praktijk en haar diensten, en is ontworpen om de gebruikerservaring te optimaliseren. De homepage van de website begroet de bezoekers met een grote afbeelding van de praktijk, vergezeld van een welkomstbericht en een overzicht van de belangrijkste diensten die worden aangeboden. Het kleurenschema van de website is rustgevend en vriendelijk, wat aansluit bij het doel van de praktijk om mensen te helpen met hun fysieke gezondheid.

De navigatie van de website is logisch opgebouwd en de informatie is gemakkelijk te vinden. Zo is er een aparte pagina gewijd aan de behandelingen die worden aangeboden, waar bezoekers meer informatie kunnen vinden over specifieke behandelingen en therapieën. Daarnaast is er een pagina met informatie over het team van fysiotherapeuten en hun specialisaties.

Een andere opvallende functie van de website is de online afspraakmodule. Bezoekers kunnen via de website een afspraak maken voor een behandeling, waardoor het proces van het plannen van een afspraak snel en eenvoudig verloopt. Bovendien is de website volledig responsive, wat betekent dat deze op alle apparaten goed werkt. Kortom, de nieuwe website van Fysiotherapiepraktijk.nl is een geweldige aanwinst voor de praktijk en laat zien hoe Dwork Webdesign in staat is om een professionele, gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen die de doelstellingen van de klant ondersteunt.

Wat hebben o.a. gedaan?

Basis optimalisatie
Wordpress
Afspraken planner
Praktijk Prins Hendrikstraat Fysiotherapie en Manuele Therapie Den Haag
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. Praktijk Prins Hendrikstraat Fysiotherapie en Manuele Therapie Den Haag is gevestigd in Den Haag toch heeft Praktijk Prins Hendrikstraat Fysiotherapie en Manuele Therapie Den Haag gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Praktijk Prins Hendrikstraat Fysiotherapie en Manuele Therapie Den Haag in Den Haag is Prins Hendrikstraat 184, 2518 HZ Den Haag.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor