NCT Events

The CBRNe Society is the organizer of the NCT event series. NCT, a vision of IB Consultancy, started as commercial events hosted by IB Consultancy. Today,

Building on a strong cooperation with government partners, the regional NCT events are the leading CBRNe, C-IED, EOD, demining event series in the world with around

Als webdesign bureau hebben we het genoegen gehad om samen te werken met NCT Events, een toonaangevend evenementenbedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van conferenties en workshops over nationale veiligheid.

Het was een uitdaging om de website van NCT Events te ontwerpen en te ontwikkelen, omdat het bedrijf een breed scala aan evenementen organiseert voor verschillende doelgroepen, zoals militairen, hulpverleners en beveiligingsprofessionals. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de website gemakkelijk te navigeren is en dat alle belangrijke informatie duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd wordt.

Een van de belangrijkste uitdagingen was het creëren van een evenementenkalender die up-to-date en gemakkelijk te raadplegen is. We hebben een kalender gemaakt die gemakkelijk toegankelijk is vanaf de startpagina en waarop bezoekers kunnen filteren op datum, locatie en type evenement.

Daarnaast hebben we gezorgd voor een gebruiksvriendelijke inschrijvingspagina voor evenementen, waarop bezoekers zich gemakkelijk kunnen registreren voor de evenementen van hun keuze en de benodigde informatie kunnen vinden over de locatie, het programma en de sprekers.

Al met al zijn we erg trots op het resultaat van ons werk met NCT Events. De website is nu een essentiële tool geworden voor het bedrijf om hun evenementen te promoten en deelnemers te informeren.

Wat hebben o.a. gedaan?

App ontwikkeling
Optimalisatie, SEO
Wordpress
Woocommerce
Project op maat
Huisstijl
NCT Events
Leiden

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Leiden

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Leiden. NCT Events is gevestigd in Leiden toch heeft NCT Events gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van NCT Events in Leiden is Pieterskerkhof 22, 2311 ST Leiden, The Netherlands.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Leiden. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Leiden om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor