MKB Delft

Ook in Delft trekt de economie goed aan, waar veel ondernemers van profiteren.

MKB Delft voor de Delftse Ondernemers

In opdracht van MKB Delft hebben wij de bestaande website (Mambo) over gezet naar HTML. Waarna wij op een later stadium de website naar WordPress hebben omgezet. Daarnaast hebben wij een een extra module voor WordPress ontwikkeld waarbij MKB Delft zelf haar leden kan bijhouden in een apart ledensysteem. Hier is later een koppeling voor ontwikkeld waarbij Exact Online aan het leden systeem gekoppeld kon gaan worden.

Wat hebben o.a. gedaan?

Basis optimalisatie
Wordpress
Project op maat
MKB Delft
Delft

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress webdesign Delft

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Delft. MKB Delft is gevestigd in Delft toch heeft MKB Delft gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van MKB Delft in Delft is MKB Delft, Gasthuisplaats, Delft.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Delft. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Delft om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor