Meubelstoffeerderij Lodewijk

Meubelstoffeerderij Lodewijk te Den Haag en andere locatie in Nederland geeft u hier rechts een voorbeeld van het opnieuw stofferen van een fauteuil, een voorbeeld van het opnieuw stofferen van een bank, een aantal voorbeelden van antiekrestauratie.

Meubelstoffeerderij Lodewijk werkt al vier generaties generaties lang op traditionele wijze

Meubelstoffeerderij Lodewijk is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het stofferen en repareren van meubels in Den Haag en omgeving. De klant vroeg ons om een website te ontwerpen die het vakmanschap en de professionaliteit van het bedrijf zou uitstralen.

Ons team begon met het ontwerpen van een op maat gemaakte website die past bij de wensen van de klant en de visie van het bedrijf. Het ontwerp is gebaseerd op een klassieke, elegante uitstraling die het vakmanschap en de kwaliteit van het bedrijf benadrukt. We hebben gekozen voor een kleurenpalet van neutrale kleuren zoals beige, grijs en wit, om zo de aandacht te vestigen op de foto’s van de prachtige meubels.

Om de website gemakkelijk navigeerbaar te maken, hebben we een duidelijk menu en een heldere navigatiebalk ontworpen. Op de homepagina hebben we een slider geplaatst met afbeeldingen van de mooiste projecten van het bedrijf. Dit geeft bezoekers meteen een indruk van de kwaliteit van het werk van Meubelstoffeerderij Lodewijk.

Om klanten een idee te geven van wat het bedrijf kan bieden, hebben we een portfolio-pagina gemaakt met foto’s van eerder voltooide projecten. Hier kunnen bezoekers een indruk krijgen van de stijl en kwaliteit van het vakmanschap van Meubelstoffeerderij Lodewijk.

Om potentiële klanten gemakkelijk contact op te laten nemen, hebben we een duidelijk contactformulier en adresgegevens van het bedrijf op elke pagina geplaatst. Zo kunnen klanten snel en eenvoudig contact opnemen met het bedrijf om hun meubels te laten stofferen of repareren.

Ten slotte hebben we de website geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat het gemakkelijker te vinden is in Google en andere zoekmachines. Dit zal helpen om meer potentiële klanten naar de website te trekken en het bedrijf te laten groeien.

Kortom, we zijn erg blij met het eindresultaat van de website van Meubelstoffeerderij Lodewijk. Het was een geweldige ervaring om samen te werken met de klant en hun visie te vertalen naar een professionele en aantrekkelijke website. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf en we hopen dat de website zal bijdragen aan de groei van hun bedrijf in de toekomst.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Project op maat
Meubelstoffeerderij Lodewijk
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. Meubelstoffeerderij Lodewijk is gevestigd in Den Haag toch heeft Meubelstoffeerderij Lodewijk gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Meubelstoffeerderij Lodewijk in Den Haag is Reinkenstraat 111, 2517 CT, Den Haag.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor