Mammarosa

Praten over borstkanker met iemand die jouw taal spreekt en jouw cultuur kent.

Mammarosa: Open praten over borstkanker

Mammarosa heeft ons benaderd om haar website welke destijds geïnfecteerd was met malware om te zetten van Joomla naar Drupal. De website was aan veel kanten kapot gegaan en veel functies werkte niet meer. Wij hebben eerst de website omgezet naar HTML en alle nodige functies opnieuw geschreven naar Drupal. Naast dat de website niet goed meer functioneerde, functioneerde de app die daaraan gekoppeld was ook niet meer naar behoren. Dit met de integratie naar Drupal en van en naar de App hebben wij voor Mammarosa goed weten te afronden.

Wat hebben o.a. gedaan?

App integratie
Drupal
Rekenmodule website
Project op maat
Mammarosa
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. Mammarosa is gevestigd in Den Haag toch heeft Mammarosa gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Mammarosa in Den Haag is Badhuisweg 230, 2597 JS Den Haag.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor