MaGie Creations

At MaGie Creations, we believe we can only prosper on a healthy planet. So, we need to make optimal use of everything earth gives us. This is why we collect beer grain and upcycle it into valuable, planet-proof ingredients for brand owners and producers in the food industry.

At MaGie Creations, we believe we can only prosper on a healthy planet. So, we need to make optimal use of everything earth gives us. This is why we collect beer grain and upcycle it into valuable, planet-proof ingredients for brand owners and producers in the food industry.

De nieuwe website van magiecreations.com, ontwikkeld door Dwork Webdesign, is een perfect voorbeeld van een eigentijds en stijlvol webdesign. De website is gemaakt om de bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en om de unieke producten van Magie Creations op een aantrekkelijke manier te presenteren.

De homepage van de website begint met een prachtige slider, die de aandacht van de bezoekers trekt met afbeeldingen van de meest populaire producten van Magie Creations. De rest van de homepage biedt een overzichtelijke weergave van de verschillende categorieën van producten die beschikbaar zijn op de website. Het kleurenschema van de website is gedurfd en eigentijds, wat past bij het karakter van de producten die Magie Creations aanbiedt. Daarnaast is de website ontworpen met oog voor detail en bevat het tal van interactieve elementen, zoals productoverzichten en -beschrijvingen met afbeeldingen en video’s.

Een ander opvallend kenmerk van de website is de e-commercefunctionaliteit. Via de website kunnen bezoekers gemakkelijk en veilig aankopen doen van de unieke producten van Magie Creations, zoals magische goocheltrucs en andere magische items. De website is ook volledig responsive, wat betekent dat deze op alle apparaten, van desktops tot smartphones, optimaal wordt weergegeven. Dit zorgt voor een consistente gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt om de website te bezoeken.

Al met al heeft Dwork Webdesign een fantastische website gecreëerd voor Magie Creations, die niet alleen het merk en de producten op een professionele manier presenteert, maar ook een naadloze gebruikerservaring biedt voor bezoekers van de website.

Wat hebben o.a. gedaan?

Basis optimalisatie
Wordpress
Project op maat
MaGie Creations
Ede

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress webdesign Ede

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Ede. MaGie Creations is gevestigd in Ede toch heeft MaGie Creations gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van MaGie Creations in Ede is Nieuwe Kazernelaan 2 D85 6711JC Ede.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Ede. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Ede om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor