KIZIL Aannemers

Ontdek de betrouwbare kwaliteit die wij bieden. KIZIL Aannemers, uw professionele aannemersbedrijf in Den Haag en de hele Randstad.

KIZIL Aannemers Van concept tot realisatie

Bij dWork.nl zijn we trots om ons meest recente project te presenteren: de ontwikkeling van de website voor KIZIL Aannemers. Dit project bood ons de mogelijkheid om onze vaardigheden in webdesign en ontwikkeling in te zetten om een professionele online aanwezigheid te creëren voor een gerenommeerd aannemersbedrijf. KIZIL Aannemers benaderde ons met een duidelijke visie en specifieke wensen voor hun nieuwe website. Ze wilden een platform dat hun uitgebreide scala aan bouw- en renovatiediensten op een overzichtelijke en professionele manier zou presenteren. Een gebruiksvriendelijke navigatie en een visueel aantrekkelijk ontwerp waren cruciale elementen in hun verzoek.

Ontwerp en Functionaliteit

We begonnen met het ontwerpen van een modern en strak visueel concept dat de expertise en betrouwbaarheid van KIZIL Aannemers weerspiegelt. Het ontwerp maakt gebruik van een professioneel kleurenpalet en hoogwaardige afbeeldingen om de kwaliteitsstandaard van hun werk te benadrukken. De lay-out is ontworpen om zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel te zijn, met een focus op de gebruiksvriendelijkheid.

WordPress als Basis

Voor de ontwikkeling van de website hebben we gekozen voor WordPress als platform. Dit contentmanagementsysteem biedt de nodige flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid, zowel voor ons als ontwikkelaars als voor KIZIL Aannemers die de website zelf willen beheren en updaten. Met WordPress konden we een robuuste, schaalbare en eenvoudig te onderhouden website bouwen.

Responsief Design

In lijn met de moderne webstandaarden hebben we gezorgd voor een volledig responsief design. Dit betekent dat de website van KIZIL Aannemers perfect functioneert op alle apparaten, van desktops tot mobiele telefoons. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan verschillende schermformaten aan, zodat bezoekers altijd een optimale gebruikservaring hebben.

Servicepagina’s en Projectportfolio

Om de diversiteit en kwaliteit van de diensten van KIZIL Aannemers te communiceren, hebben we gedetailleerde servicepagina’s ontwikkeld voor hun verschillende werkzaamheden, zoals nieuwbouw, renovatie, en onderhoud. Elke pagina bevat uitgebreide informatie, klantbeoordelingen en projectfoto’s. Daarnaast hebben we een uitgebreide projectportfolio toegevoegd waar bezoekers eerdere projecten kunnen bekijken, wat helpt om de expertise en betrouwbaarheid van KIZIL Aannemers te benadrukken.

Call-to-Action en Contactmogelijkheden

Effectieve call-to-action (CTA) elementen zijn essentieel voor een succesvolle website. Voor KIZIL Aannemers hebben we verschillende CTA-knoppen geïmplementeerd, zoals “Vraag een offerte aan” en “Neem contact op”. Deze knoppen zijn strategisch geplaatst om de conversies te verhogen. De contactpagina is voorzien van een formulier, contactgegevens en een kaart die de locatie van het bedrijf toont, wat het voor klanten gemakkelijk maakt om in contact te komen.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie, SEO
Wordpress
Afspraken planner
Project op maat
Huisstijl
KIZIL Aannemers
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. KIZIL Aannemers is gevestigd in Den Haag toch heeft KIZIL Aannemers gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van KIZIL Aannemers in Den Haag is De la Reyweg 208 2571 GH Den Haag.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor