Kerstboom aan huis

Tijd om de kerstversiering boven te halen en de woonkamer knus en gezellig in te richten: fonkelende lichtjes, blinkende kerstballen en bovenal de mooiste kerstboom.

Bestel uw kerstartikelen wanneer u wilt en waar u ook bent.

Kerstboom aan huis is een bedrijf dat zich richt op het leveren van kerstbomen aan huis. Ze bieden een breed scala aan maten en soorten kerstbomen aan, van klein tot groot en van traditionele Nordmann-bomen tot duurzame houten alternatieven. Als webdesign bureau in Den Haag hebben wij de eer gehad om samen te werken met Kerstboom aan huis en hun website te ontwikkelen.

Voor Kerstboom aan huis wilden we een website ontwerpen die hun bedrijf en hun producten op een aantrekkelijke manier zou presenteren. We hebben een website gecreëerd die gemakkelijk te navigeren is en waar bezoekers eenvoudig de juiste kerstboom voor hun huis kunnen vinden. De website is zo ontworpen dat het bestellen van een kerstboom snel en eenvoudig is en dat klanten de kerstboom gemakkelijk online kunnen betalen.

Een belangrijk aspect van de website van Kerstboom aan huis is de flexibiliteit om de inhoud gemakkelijk te kunnen beheren en bij te werken. We hebben de website gebouwd met een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem, zodat Kerstboom aan huis zelf hun producten en prijzen kan beheren, en hun seizoensgebonden campagnes kan beheren en aanpassen.

Om ervoor te zorgen dat de website van Kerstboom aan huis goed presteert tijdens de drukke kerstperiode, hebben we ook aandacht besteed aan de technische prestaties van de website. We hebben de website geoptimaliseerd voor snelheid en veiligheid, zodat klanten snel en veilig hun bestelling kunnen plaatsen.

Kortom, we zijn erg trots op het resultaat van onze samenwerking met Kerstboom aan huis. Hun nieuwe website is een effectief middel geworden om hun producten online te verkopen, en we hebben Kerstboom aan huis geholpen om hun online aanwezigheid te vergroten en uit te breiden.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Woocommerce
Project op maat
Huisstijl
Kerstboom aan huis
Waasmunster

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress webdesign Waasmunster

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Waasmunster. Kerstboom aan huis is gevestigd in Waasmunster toch heeft Kerstboom aan huis gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Kerstboom aan huis in Waasmunster is Ommegangsdreef, 9250 Waasmunster, België.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Waasmunster. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Waasmunster om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor