Kenniscentrum Steen

Het KennisCentrum Steen (KCS) promoot goede toepassingen met natuursteen door innovatieve, in natuursteen gespecialiseerde vakbedrijven.

De natuursteenbranche bestaat uit ca. 800 bedrijven die gespecialiseerd zijn in Natuursteen.

Kenniscentrum Steen heeft ons in 2012 benaderd om een deel van haar activiteiten over te nemen. Deze activiteiten zijn voor de leden (ruim 200) een begin te maken voor nieuwe websites voor haar leden. Uiteraard hebben wij niet alle 200 leden aangesloten aan een prima website. Voor deze hebben wij de website van KCS zelf aangepakt. De website was een drupal website welke kraakte aan alle kanten. Wij hebben de website geheel voorzien van een nieuwe look and feel.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Stichting KennisCentrum Steen
Rijswijk

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Rijswijk

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Rijswijk. Stichting KennisCentrum Steen is gevestigd in Rijswijk toch heeft Stichting KennisCentrum Steen gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Stichting KennisCentrum Steen in Rijswijk is Bunchestraat 72, 286gj, Rijswijk.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Rijswijk. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Rijswijk om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor