ITDD

Zoekt u professionele ondersteuning bij het vaststellen van de vitaliteit van de IT en IT-organisatie?

  1. Home
  2. Website
  3. ITDD

Wij helpen u graag bij het verlagen van risico’s en identificeren van kansen. Zo geven wij u vertrouwen in IT.

Zoekt u professionele ondersteuning bij het vaststellen van de vitaliteit van de IT en IT-organisatie? Bijvoorbeeld bij investeringen in en overnames van IT-gedreven ondernemingen? ITDD heeft aan dWork gevraagd haar website aan te pakken. De website was veelvuldig aangevallen, malware zat overal verstopt in de website en zo waren er meer problemen. Het was goedkoper de website na te maken, WordPress inbouwen en mobiel vriendelijk maken.

Wat hebben o.a. gedaan?

ITDD
Hilversum

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

WordPress webdesign Hilversum

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Hilversum. ITDD is gevestigd in Hilversum toch heeft ITDD gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van ITDD in Hilversum is Mediapark Hilversum Koos Postemalaan 6.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Hilversum. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Hilversum om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor