IJssalon L’Arcobaleno

IJssalon L’Arcobaleno Nootdorp is al 26 jaar hét adres voor huisgemaakt, ambachtelijk Italiaans ijs. En dat proef je!

IJssalon L’Arcobaleno Nootdorp is al 26 jaar hét adres voor huisgemaakt, ambachtelijk Italiaans ijs. En dat proef je!

dWork.nl is een webdesign bureau gevestigd in Den Haag dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops. Recentelijk hebben ze de website van IJssalon L’Arcobaleno opnieuw mogen redesignen, wat heeft geresulteerd in een frisse en moderne website die perfect past bij het imago van de ijssalon. Een opvallende functie die dWork webdesign heeft geïmplementeerd, was de mogelijkheid voor klanten om cadeaubonnen via de website te kopen. Dit is een handige functie die kan helpen om de verkoop te stimuleren en de betrokkenheid van klanten te vergroten. Het is ook waarschijnlijk dat dWork webdesign verschillende betalings- en verzendopties heeft ingesteld om een ​​soepele klantervaring te garanderen.

Het redesign van de website omvatte waarschijnlijk het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid, het optimaliseren van de laadtijden en het integreren van nieuwe functies om de online ervaring voor klanten te verbeteren. dWork.nl heeft waarschijnlijk ook gezorgd voor een geoptimaliseerde mobiele weergave, omdat steeds meer mensen hun mobiele apparaten gebruiken om online te browsen en te winkelen.

Het nieuwe ontwerp van de website is waarschijnlijk aantrekkelijk en uitnodigend voor potentiële klanten, met mooie afbeeldingen van het assortiment aan ijs, smoothies en andere lekkernijen die de ijssalon te bieden heeft. Ook zal er waarschijnlijk aandacht zijn besteed aan het gebruik van kleuren en typografie om een ​​sfeer te creëren die past bij de stijl van de ijssalon.

Kortom, dWork.nl heeft met hun redesign van de website van IJssalon L’Arcobaleno gezorgd voor een professionele en aantrekkelijke online aanwezigheid voor de ijssalon, wat kan helpen om meer klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren.

Wat hebben o.a. gedaan?

SEO
Wordpress
Woocommerce
Uitbreiding, Cadeau module
Kadobonnen
Project op maat
IJssalon L’Arcobaleno
Nootdorp

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Nootdorp

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Nootdorp. IJssalon L’Arcobaleno is gevestigd in Nootdorp toch heeft IJssalon L’Arcobaleno gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van IJssalon L’Arcobaleno in Nootdorp is Dorpsstraat 4 2631 CT, Nootdorp.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Nootdorp. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Nootdorp om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor