IB Consultancy

Our mission is to make this world a safer and more secure place

Consultancy is our portfolio of services with which we support your business or policy by applying our knowledge and adding value to what you do.

IB Consultancy is een internationaal adviesbureau op het gebied van veiligheid, crisisbeheersing en risicomanagement. Het bedrijf heeft klanten over de hele wereld en biedt een breed scala aan diensten en oplossingen. Als webdesign bureau in Den Haag zijn wij trots op onze samenwerking met IB Consultancy en de ontwikkeling van hun nieuwe website.

Voor IB Consultancy hebben we een volledig op maat gemaakte website ontwikkeld die hun expertise en ervaring op een professionele manier weergeeft. Een van de belangrijkste doelen van de nieuwe website was om de nadruk te leggen op hun internationale bereik en om hun klanten te laten zien hoe IB Consultancy hen kan ondersteunen bij hun veiligheids- en crisismanagementbehoeften.

Om dit te bereiken, hebben we de website zo ontworpen dat deze zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. We hebben ervoor gezorgd dat de website gemakkelijk te navigeren is, met duidelijke categorieën voor de verschillende diensten die IB Consultancy aanbiedt. Daarnaast hebben we geïntegreerde formulieren en contactmogelijkheden toegevoegd, zodat bezoekers gemakkelijk in contact kunnen komen met IB Consultancy.

Een andere belangrijke functie van de nieuwe website is de mogelijkheid voor IB Consultancy om hun evenementen en trainingen op een efficiënte manier te beheren. We hebben een op maat gemaakt evenementenbeheersysteem ontwikkeld, zodat IB Consultancy eenvoudig evenementen en trainingen kan aanmaken, beheren en promoten op de website.

Al met al zijn we erg trots op het resultaat van onze samenwerking met IB Consultancy. De nieuwe website is een effectief middel geworden om hun expertise en ervaring te presenteren aan een wereldwijd publiek, en we hebben IB Consultancy geholpen om hun online aanwezigheid te versterken en uit te breiden.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Huisstijl
IB Consultancy
Leiden

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Leiden

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Leiden. IB Consultancy is gevestigd in Leiden toch heeft IB Consultancy gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van IB Consultancy in Leiden is Pieterskerkhof 22, 2311 ST Leiden, The Netherlands.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Leiden. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Leiden om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor