Happycopy.nl

Wij zijn verheugd om ons nieuwste project te presenteren: de vernieuwde website van Happycopy.nl. Na eerder de oorspronkelijke website voor Happycopy.nl te hebben ontworpen, kregen wij dit keer wederom de eer om hun online aanwezigheid te vernieuwen en verbeteren.

Oplevering nieuwe website voor happycopy.nl in Den haag

Wij hebben eerder de vorige website ontworpen voor Happycopy.nl. Na eerder de oorspronkelijke website voor Happycopy.nl te hebben ontworpen, kregen wij dit keer wederom de eer om hun online aanwezigheid te vernieuwen en verbeteren. Bij het vernieuwen van de website hebben we nauw samengewerkt met Happycopy.nl om aan hun specifieke wensen en eisen te voldoen. Enkele van de belangrijkste wensen waren:

Iconische Kleur: Happycopy.nl wilde een kleurenschema dat direct herkenbaar en representatief voor hun merk zou zijn.
Gebruiksvriendelijkheid: Het toevoegen van duidelijke en prominente knoppen om de navigatie te vereenvoudigen en de gebruikerservaring te verbeteren.

De nieuwe website is ontwikkeld in WordPress, wat zorgt voor een flexibele, schaalbare en gebruiksvriendelijke basis. WordPress biedt de mogelijkheid om de website eenvoudig bij te werken en aan te passen, wat essentieel is voor de dynamische en groeiende behoeften van Happycopy.nl. We hebben gekozen voor een strak en modern ontwerp, waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijkheid en visuele aantrekkingskracht. Enkele van de hoogtepunten van de nieuwe website zijn:

Responsief Design: De website is volledig geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiele apparaten, zodat bezoekers op elk apparaat een optimale ervaring hebben.
Visuele Elementen: Door het gebruik van hoogwaardige afbeeldingen en grafische elementen hebben we een visueel aantrekkelijke website gecreëerd die de professionaliteit van Happycopy.nl weerspiegelt.
Interactiviteit: Duidelijke call-to-action knoppen en interactieve elementen zorgen voor een betrokken en intuïtieve gebruikerservaring. Wij zijn trots op het eindresultaat en geloven dat de vernieuwde website van Happycopy.nl niet alleen hun merkwaarde versterkt, maar ook hun klanten een betere en meer toegankelijke online ervaring biedt.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Project op maat
Happycopy.nl
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. Happycopy.nl is gevestigd in Den Haag toch heeft Happycopy.nl gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Happycopy.nl in Den Haag is Rijswijkseweg 308-310 2516 ER Den Haag.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor