Gratis QR Code

Gratis een QR code maken, bundel QR codes maken en dynamische QR Codes

  1. Home
  2. Website
  3. Gratis QR Code

Maak een QR code aan in verschillende maten, kleuren, en resoluties. De QR code kan helemaal aangepast worden naar eigen voorkeur!

Inmiddels niet meer in eigenbezit, maar voor de website Gratis QR Code hebben wij de website meermaals aangepast. Ooit begonnen met deze website met het doel om voor eigen klanten QR Codes te plaatsen op producten zoals: QR Codes op grafstenen, QR codes op bloemenkaartjes of QR codes op drukwerk. Dit was in 2010 (rond die tijd hebben wij de eerste website online gezet) niemand hier in Nederland wist maar iets van QR codes. Sterker www.gratisqrcode.nl was de eerste website in Nederland waar je een QR code kon op aanmaken. In eerste instantie was de website klein en kon je enkel heel simpel QR codes aanmaken. Dat is later gegroeid naar meer functies en aanpassingen daarbij moet je denken aan het opslaan via PDF, QR codes kleuren vormen en afmetingen e.d. Tot aan 2016 waren de bezoekers nihil zo ook de aantallen gemaakte QR codes. Met de komst van Corona is het gebruik van QR codes dusdanig groot dat er in 2020 dagelijks zo’n 40.000 codes werden aangemaakt, op dat moment hadden wij besloten dat het tijd was de website te verkopen aan een partij die dit project een niveau hoger kan tillen. Momenteel worden er dagelijks 120.000 QR codes aangemaakt, en kan je dynamische codes aanmaken (tegen betaling, dat wel) en heb je betaald meer functies.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie, Vindbaarheid, SEO
Wordpress
Project op maat
Logo, Huisstijl
Gratis QR Code
Eindhoven

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

WordPress webdesign Eindhoven

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Eindhoven. Gratis QR Code is gevestigd in Eindhoven toch heeft Gratis QR Code gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Gratis QR Code in Eindhoven is Van Lawick van Pabststraat 62, 6814 HK Arnhem, Nederland.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Eindhoven. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Eindhoven om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor