Gratis QR Code

Gratis een QR code maken, bundel QR codes maken en dynamische QR Codes

Maak een QR code aan in verschillende maten, kleuren, en resoluties. De QR code kan helemaal aangepast worden naar eigen voorkeur!

Inmiddels niet meer in eigenbezit, maar voor de website Gratis QR Code hebben wij de website meermaals aangepast. Ooit begonnen met deze website met het doel om voor eigen klanten QR Codes te plaatsen op producten zoals: QR Codes op grafstenen, QR codes op bloemenkaartjes of QR codes op drukwerk. Dit was in 2010 (rond die tijd hebben wij de eerste website online gezet) niemand hier in Nederland wist maar iets van QR codes. Sterker www.gratisqrcode.nl was de eerste website in Nederland waar je een QR code kon op aanmaken. In eerste instantie was de website klein en kon je enkel heel simpel QR codes aanmaken. Dat is later gegroeid naar meer functies en aanpassingen daarbij moet je denken aan het opslaan via PDF, QR codes kleuren vormen en afmetingen e.d. Tot aan 2016 waren de bezoekers nihil zo ook de aantallen gemaakte QR codes. Met de komst van Corona is het gebruik van QR codes dusdanig groot dat er in 2020 dagelijks zo’n 40.000 codes werden aangemaakt, op dat moment hadden wij besloten dat het tijd was de website te verkopen aan een partij die dit project een niveau hoger kan tillen. Momenteel worden er dagelijks 120.000 QR codes aangemaakt, en kan je dynamische codes aanmaken (tegen betaling, dat wel) en heb je betaald meer functies.

QR-codes maken: Hoe Qrcode-maken.nl het eenvoudiger maakt dan ooit tevoren!

QR-codes zijn tegenwoordig overal te vinden. Van advertenties in tijdschriften tot aan de menukaarten van restaurants. Het is dan ook geen verrassing dat veel bedrijven en individuen op zoek zijn naar een eenvoudige manier om hun eigen QR-codes te maken. Dat is waar Qrcode-maken.nl een rol speelt. Deze website biedt een handige en snelle oplossing voor het maken van QR-codes, zonder enige programmeerkennis. Het enige wat je nodig hebt is een idee en een paar klikken op de muis.

Een van de grootste voordelen van Qrcode-maken.nl is dat de website gratis te gebruiken is. Je hoeft dus geen abonnement af te sluiten of software te downloaden om aan de slag te gaan. Bovendien biedt de website een breed scala aan opties, waaronder het toevoegen van een logo of afbeelding, het kiezen van kleuren en het aanpassen van de grootte van de code. Daarnaast ondersteunt de website verschillende soorten QR-codes, zoals website-URL’s, e-mailadressen, telefoonnummers, en meer.

Het maken van een QR-code op Qrcode-maken.nl is zo eenvoudig als 1-2-3. Je kiest eerst het type QR-code dat je wilt maken en voert vervolgens de relevante informatie in. Je kunt dan verschillende aanpassingen maken, zoals het kiezen van kleuren en het toevoegen van een logo. Als je tevreden bent met het resultaat, kun je de code downloaden en gebruiken voor je marketing- of persoonlijke doeleinden. Qrcode-maken.nl maakt het eenvoudiger dan ooit tevoren om je eigen gepersonaliseerde QR-codes te maken.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie, Vindbaarheid, SEO
Wordpress
Project op maat
Logo, Huisstijl
Gratis QR Code
Eindhoven

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Eindhoven

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Eindhoven. Gratis QR Code is gevestigd in Eindhoven toch heeft Gratis QR Code gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Gratis QR Code in Eindhoven is Van Lawick van Pabststraat 62, 6814 HK Arnhem, Nederland.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Eindhoven. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Eindhoven om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor