FORMATEX23

FORMATEX23 heeft tot doel de capaciteiten van agentschappen, hulpdiensten en het Uniemechanisme voor civiele bescherming te verbeteren bij de voorbereiding op en reactie op Natech-rampen.

  1. Home
  2. Website
  3. FORMATEX23

Volledige operationele reactie op zware ongevallen veroorzaakt door natuurrampen - volledige schaal EXercise 2023

Dit project in opdracht van en gefinancierd door het directoraat-generaal Europese Civiele Bescherming en Humanitaire Hulp (ECHO) van de Europese Commissie. FORMATEX23 heeft tot doel de capaciteiten van agentschappen, hulpdiensten en het Uniemechanisme voor civiele bescherming te verbeteren bij de voorbereiding op en reactie op Natech-rampen. Het richt zich op noodhulp en management tijdens complexe multi-hazard events met een focus op CBRN-gevaren en milieuvervuiling.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Project op maat
FORMATEX23
Leiden

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

WordPress webdesign Leiden

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Leiden. FORMATEX23 is gevestigd in Leiden toch heeft FORMATEX23 gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van FORMATEX23 in Leiden is .

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Leiden. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Leiden om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor