FORMATEX23

FORMATEX23 heeft tot doel de capaciteiten van agentschappen, hulpdiensten en het Uniemechanisme voor civiele bescherming te verbeteren bij de voorbereiding op en reactie op Natech-rampen.

Volledige operationele reactie op zware ongevallen veroorzaakt door natuurrampen - volledige schaal EXercise 2023

Dit project in opdracht van en gefinancierd door het directoraat-generaal Europese Civiele Bescherming en Humanitaire Hulp (ECHO) van de Europese Commissie. FORMATEX23 heeft tot doel de capaciteiten van agentschappen, hulpdiensten en het Uniemechanisme voor civiele bescherming te verbeteren bij de voorbereiding op en reactie op Natech-rampen. Het richt zich op noodhulp en management tijdens complexe multi-hazard events met een focus op CBRN-gevaren en milieuvervuiling.

FORMATEX23 is een ambitieus project dat als uiteindelijk doel heeft om een grootschalige oefening uit te voeren, waarbij nationale en regionale hulpdiensten en -structuren, evenals specifieke elementen voor noodhulp, betrokken zijn. Dit alles om de samenwerking tussen Europese leden te verbeteren en te versterken in het kader van grote ongevallen veroorzaakt door natuurrampen.

De oefening FORMATEX23 zal UCPM-modules omvatten die actief zijn op het gebied van CBRN-gevaren, evenals technische experts die het operationele gat in de lokale en nationale responsorganisatie zullen opvullen. Ze krijgen de mogelijkheid om samen te trainen in een omgeving met meerdere gevaren, samen met lokale experts op het gebied van civiele bescherming en noodhulp. De oefening richt zich niet alleen op directe responsactiviteiten: FORMATEX23 heeft ook tot doel de interface tussen respons- en herstelfase te versterken door verdere uitwerking van documentatie en overdrachtsmogelijkheden van de responsorganisatie.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Project op maat
FORMATEX23
Leiden

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Leiden

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Leiden. FORMATEX23 is gevestigd in Leiden toch heeft FORMATEX23 gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van FORMATEX23 in Leiden is .

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Leiden. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Leiden om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor