Wij coachen professionals in de juridische sector op het gebied van loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit onze ruime ervaring met juridische professionals bieden wij u een divers coaching- en trainingsaanbod dat op uw persoonlijke wensen als jurist aansluit.

Bij dWork hebben we met toewijding gewerkt aan het Dialogical Coaching Netwerk, waarbij we een eigen ontwerp hebben gecreëerd en geïmplementeerd in WordPress. Ons doel was niet alleen om een aantrekkelijk ontwerp te realiseren, maar ook om de functionaliteit te optimaliseren, zodat het netwerk effectief de boodschap van dialogische coaching kan overbrengen.

Het Dialogical Coaching Netwerk is meer dan alleen een website; het is een platform dat de kracht van dialogische coaching omarmt. Ons ontwerp weerspiegelt niet alleen de essentie van deze coachingsmethode, maar biedt ook een gebruiksvriendelijke en intuïtieve ervaring voor bezoekers.

Daarnaast hebben we bijgedragen aan de regelmatige publicatie van nieuwe blogartikelen op de website. Deze artikelen zijn ontworpen om niet alleen informatief te zijn, maar ook om de dialoog rondom coaching te bevorderen en de online aanwezigheid van het Dialogical Coaching Netwerk te versterken.

Het vernieuwde design en de voortdurende toevoeging van waardevolle content hebben het Dialogical Coaching Netwerk geholpen om een boeiende en informatieve plek te zijn voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in dialogische coaching. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan de groei en bloei van dit netwerk en voegen dit project met genoegen toe aan onze diverse portfolio bij dWork.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Dialogical Coaching netwerk
Rotterdam

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Rotterdam

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Rotterdam. Dialogical Coaching netwerk is gevestigd in Rotterdam toch heeft Dialogical Coaching netwerk gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Dialogical Coaching netwerk in Rotterdam is Jericholaan 89, 3061 HC Rotterdam.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Rotterdam. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Rotterdam om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor