Crindel

Crindel biedt jou als specialist een unieke kans om gemakkelijk in contact te komen met je doelgroep!

CRINDEL is een mix van zelf CReëren, je laten INspireren, je eigen space DEsignen en natuurlijk lekker Leven.

CRINDEL.nl is een online platform dat zich richt op de wereld van wonen en interieur. Het biedt een unieke mix van inspiratie, informatie, shopping en persoonlijk advies. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning, woonaccessoires, DIY-ideeën of de beste woonspecialisten in Nederland en België, CRINDEL.nl heeft het allemaal. Om de website gebruiksvriendelijk te maken, hebben we een overzichtelijk menu en een heldere navigatiebalk ontworpen. Op de homepagina hebben we de belangrijkste categorieën van CRINDEL.nl geplaatst, zodat bezoekers meteen een overzicht krijgen van wat het platform te bieden heeft.

Om bezoekers te inspireren en te informeren over de laatste woontrends en -ontwikkelingen, hebben we een sectie met woonblogs en artikelen op de website geplaatst. Hierdoor kunnen bezoekers niet alleen shoppen voor de leukste spullen voor in en om het huis, maar ook creatief aan de slag gaan met DIY-ideeën en persoonlijk advies krijgen van de beste woonspecialisten van Nederland en België.

Een van deze functionaliteiten is de mogelijkheid voor andere bedrijven om hun producten eenvoudig op de webshop van CRINDEL.nl te plaatsen.

Om het shoppingproces gemakkelijk en overzichtelijk te maken, hebben we een duidelijke productpagina gemaakt met uitgebreide informatie over de producten en diensten die CRINDEL.nl aanbiedt. Daarnaast hebben we een gebruiksvriendelijke zoekfunctie en filters geïmplementeerd, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken.

Om deze functionaliteit mogelijk te maken, hebben wij een systeem gebouwd waarbij bedrijven zich kunnen registreren op de website van CRINDEL.nl en vervolgens hun producten kunnen toevoegen aan het aanbod op de webshop. We hebben gezorgd voor een gebruiksvriendelijke interface waarbij bedrijven gemakkelijk hun producten kunnen uploaden en specificaties kunnen toevoegen, zoals prijs, afmetingen en kleur.

Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat de producten van andere bedrijven naadloos integreren met de rest van het aanbod op de webshop van CRINDEL.nl. Zo kunnen bezoekers van de website eenvoudig zoeken naar producten en worden de producten van andere bedrijven op dezelfde manier gepresenteerd als de producten die CRINDEL.nl zelf aanbiedt.

Met deze implementatie hebben we de webshop van CRINDEL.nl nog aantrekkelijker gemaakt voor andere bedrijven om hun producten te verkopen, waardoor het aanbod op de webshop verder wordt vergroot. Hierdoor kunnen bezoekers van de website nog meer keuzevrijheid en inspiratie opdoen op het gebied van wonen en interieur.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Woocommerce, Shop op maat
Rekenmodule website
Project op maat
Crindel
Almere

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Almere

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Almere. Crindel is gevestigd in Almere toch heeft Crindel gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Crindel in Almere is Randstad 22 – 157 1316 BM Almere.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Almere. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Almere om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor