Consolidated

Consolidated staat voor vakmanschap op het dak. Van kleine lekkage meldingen tot aan het gehele dakmanagement van uw daken.

Consolidated staat voor vakmanschap op het dak

Wij zijn benaderd door Consolidated om voor haar werving en selectie een mobiele website te maken waarbij sollicitanten via een slim formulier klanten kunnen winnen. De website hebben wij gemaakt met WordPress en het formulier welke bepaalde velden moest laten zien bij verschillende keuzes. Daarnaast hebben wij een integratie van het formulier naar Exact online op maat gemaakt.

Wat hebben o.a. gedaan?

Wordpress
Rekenmodule website
Project op maat
Consolidated
Gorinchem

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress webdesign Gorinchem

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Gorinchem. Consolidated is gevestigd in Gorinchem toch heeft Consolidated gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Consolidated in Gorinchem is Stephensonweg 2 4207 HB Gorinchem.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Gorinchem. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Gorinchem om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor