Coffeeshop the Point

Meest “open” en laagdrempelige coffeeshop van Den Haag

Coffeeshop The Point is gelegen in de Marnixstraat 59 in het Regentessekwartier nabij het centrum van Den Haag is goed bereikbaar met bus en tram en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Bij dWork hebben wij met veel plezier samengewerkt met Coffeeshop the Point, een van de bekendste en populairste coffeeshops in Den Haag. Als gerenommeerde webdesigners waren we verheugd om de website van deze gevestigde naam in de coffeeshopbranche te mogen ontwerpen en ontwikkelen.

Ons doel was om een ​​website te maken die de unieke sfeer van Coffeeshop the Point overbracht en tegelijkertijd een gemakkelijk te navigeren en toegankelijke interface bood. We hebben gebruik gemaakt van de nieuwste webdesign trends en technieken om een ​​responsieve en visueel aantrekkelijke website te maken die perfect aansluit bij de behoeften van de klanten van de coffeeshop.

Een van de belangrijkste uitdagingen bij het ontwerpen van de website was om ervoor te zorgen dat deze aan alle wettelijke vereisten voldeed en dat er voldoende informatie werd verstrekt over de aangeboden producten en diensten. Daarnaast wilden we de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken, met duidelijke informatie over de openingstijden, locatie en contactgegevens van Coffeeshop the Point.

Naast het ontwerp van de website hebben we ook gezorgd voor de implementatie van de webshop-functionaliteit, zodat klanten online hun favoriete producten kunnen bestellen en deze kunnen laten bezorgen of afhalen bij de coffeeshop. Wij zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van Coffeeshop the Point door het creëren van een website die perfect past bij hun unieke uitstraling en functionaliteit biedt aan hun klanten.

Wat hebben o.a. gedaan?

Wordpress
Winkelbord
Huisstijl
Coffeeshop the Point
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. Coffeeshop the Point is gevestigd in Den Haag toch heeft Coffeeshop the Point gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Coffeeshop the Point in Den Haag is Marnixstraat 59 2518 PW Den Haag.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor