Chery Style

Jouw favoriete damesschoenen webshopBen jij opzoek naar de allerleukste schoenen voor betaalbare prijsjes? Dan ben je bij CHERY STYLE aan het juiste adres!

  1. Home
  2. Webshop
  3. Chery Style

Chery Style een webshop met vrouwen schoenen en kleding. Heeft ons benaderd om voor haar een webshop te bouwen die aansluit op de wensen en eisen van Chery Style. Wij hebben voor Chery Style twee keer de webshop mogen herstijlen. De webshop is had toen wij Chery Style begonnen aan te pakken slechts enkele bezoekers, en enkele bestelling per dag. Nu met ruim een vrachtwagen vol met bestellingen (elke dag) wij houden van ons werk!

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Woocommerce
Uitbreiding, Cadeau module
Project op maat
Logo, Huisstijl
Chery Style
UItgeest

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

WordPress webdesign UItgeest

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in UItgeest. Chery Style is gevestigd in UItgeest toch heeft Chery Style gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Chery Style in UItgeest is Molenwerf 16A 1911 DB Uitgeest.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in UItgeest. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in UItgeest om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor