Centre for Organisational Integrity

COI: bijdragen aan het bevorderen van ethiek en integriteit binnen organisaties

  1. Home
  2. Website
  3. Centre for Organisational Integrity

Als centre zijn wij mensen met passie voor het vak. We houden van innoveren en hebben een scherp oog voor maatschappelijke ontwikkelingen.

Voor Centre for Organisational Integrity hebben wij de website en de huisstijl mogen verzorgen. Ook de naam van Centre for Organisational Integrity hebben wij mogen vastleggen. Centre for Organisational Integrity kortweg COI staat voor: Met het aanbieden van de COI-standaard voor integriteitsmanagement helpen we organisaties (publiek, privaat en professie) met het planmatig en duurzaam bevorderen van een integriteitsbewuste cultuur. We dagen daarbij organisaties uit een eigen visie op integriteit, waarden en principes te ontwikkelen. Via een open platform reiken wij tools aan en worden good practices gedeeld die voor iedereen toegankelijk zijn.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Project op maat
Huisstijl
Centre for Organisational Integrity
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. Centre for Organisational Integrity is gevestigd in Den Haag toch heeft Centre for Organisational Integrity gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Centre for Organisational Integrity in Den Haag is Den Haag.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor