Brandhout winkel

Haardhout kopen van de beste kwaliteit doet u bij Brandhout-winkel.nl. Kwaliteit, perfect gedroogd, brandhout tegen groothandelsprijzen.

Premium brandhout, houtbriketten en pellets door heel Nederland en België gratis geleverd.

Brandhout-winkel.nl is een online winkel die zich richt op de verkoop van brandhout en aanverwante producten in Nederland. De klant vroeg ons om een website te ontwerpen die modern, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk was voor potentiële klanten.

Ons team begon met het maken van een op maat gemaakt ontwerp dat past bij de wensen van de klant en de visie van het bedrijf. Het ontwerp is gebaseerd op het minimalistische thema, waarbij de producten centraal staan. De kleuren die we hebben gekozen zijn een combinatie van oranje en bruin, om zo de warmte en gezelligheid van brandhout te benadrukken. Het resultaat is een professionele en aantrekkelijke website die de essentie van het bedrijf perfect weergeeft.

Om de website gebruiksvriendelijk te maken, hebben we een eenvoudig navigatiemenu gemaakt, zodat klanten gemakkelijk door de website kunnen navigeren. We hebben ook een zoekfunctie toegevoegd, zodat klanten snel kunnen vinden wat ze zoeken. Verder hebben we het afrekenproces vereenvoudigd en versneld door het integreren van verschillende betaalmethoden zoals iDeal, PayPal en creditcard.

Om het vertrouwen van klanten te vergroten hebben we op de website enkele beoordelingen en testimonials van eerdere klanten geplaatst. Dit geeft potentiële klanten meer vertrouwen in het bedrijf en de producten.

Ten slotte hebben we de website geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat het gemakkelijker te vinden is in Google en andere zoekmachines. Dit zal helpen om meer potentiële klanten naar de website te trekken en het bedrijf te laten groeien.

Kortom, we zijn erg blij met het eindresultaat van Brandhout-winkel.nl. Het was een geweldige ervaring om samen te werken met de klant en hun visie te vertalen naar een professionele en aantrekkelijke website. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf en we hopen dat de website zal bijdragen aan de groei van hun bedrijf in de toekomst.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie, Vindbaarheid
Wordpress
Woocommerce
Groothandel panel
Project op maat
Huisstijl
Brandhout winkel
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. Brandhout winkel is gevestigd in Den Haag toch heeft Brandhout winkel gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Brandhout winkel in Den Haag is Noordwal 10, Den Haag, Nederland.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor