Aqua Cooler

Aqua Cooler is specialist op het gebied van water- en filtercoolers en wij zijn een van Nederlands grootste onafhankelijke watercoolerbedrijven.

Wij van Aqua Cooler verkopen waterkoelers, bronwater en accessoires.

Wij zijn benaderd door Aqua Cooler om haar website aan te pakken. De website van Aqua Cooler heeft diverse leuke gimmics in de webshop. Zo hebben wij op verzoek een statiegeld module gemaakt voor WooCommerce. En zo een aantal aantal andere leuke nuttig dingen.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie
Wordpress
Woocommerce
Cadeau module
Logo, Huisstijl
Aqua Cooler
Alkmaar

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress webdesign Alkmaar

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Alkmaar. Aqua Cooler is gevestigd in Alkmaar toch heeft Aqua Cooler gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Aqua Cooler in Alkmaar is Berenkoog 91 1822 BN Alkmaar.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Alkmaar. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Alkmaar om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor