Onze dienstverlening bestaat uit het voeren van de boekhouding, het doen van aangiftes (Omzetbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting), het verzorgen van de salarisadministraties en andere financiële werkzaamheden.

Wij werden benaderd door Administratiekantoor De Poolleeuw met het verzoek om hun huidige website een volledige make-over te geven. Onze betrokkenheid bij het beheer van hun website stelde ons in staat om de evolutie ervan in de gaten te houden, en we constateerden dat zowel de functionaliteit als de visuele uitstraling de tand des tijds begonnen te doorstaan.

Na zorgvuldige analyse en besprekingen met het team van Administratiekantoor De Poolleeuw, hebben we de uitdaging aangenomen om een nieuw, eigentijds ontwerp te ontwikkelen dat niet alleen voldoet aan de moderne normen, maar ook de unieke identiteit van het administratiekantoor weerspiegelt. Het doel was om een website te creëren die niet alleen aantrekkelijk is voor bezoekers, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Ons proces begon met een grondige inventarisatie van de huidige website, waarbij we de sterke punten en knelpunten identificeerden. Vervolgens werkten we nauw samen met het team van Administratiekantoor De Poolleeuw om hun specifieke wensen en eisen te begrijpen. Deze samenwerking was essentieel om een op maat gemaakt ontwerp te kunnen leveren dat perfect aansluit bij de doelen en waarden van het administratiekantoor.

Het nieuwe ontwerp dat we hebben ontwikkeld, omvat niet alleen een moderne en frisse uitstraling, maar ook verbeterde functionaliteiten om de gebruikerservaring te optimaliseren. Responsiviteit op verschillende apparaten, intuïtieve navigatie en heldere call-to-action-elementen werden geïntegreerd om ervoor te zorgen dat bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot relevante informatie en naadloos kunnen interageren met de website.

Administratiekantoor De Poolleeuw was actief betrokken bij het hele proces, van concept tot implementatie. Het resultaat is een herontworpen website die niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze zelfs overtreft. Deze samenwerking wordt trots toegevoegd aan de uitgebreide portfolio van dWork Webdesign, waar we blijven streven naar het leveren van hoogwaardige en op maat gemaakte weboplossingen voor onze gewaardeerde klanten.

Wat hebben o.a. gedaan?

Basis optimalisatie
Wordpress
Administratiekantoor De Poolleeuw
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. Administratiekantoor De Poolleeuw is gevestigd in Den Haag toch heeft Administratiekantoor De Poolleeuw gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van Administratiekantoor De Poolleeuw in Den Haag is Jan Muschlaan 142, 2597 VB, Den Haag.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor