925media

Onderhoud, beveiliging, optimalisatie en 24/7 support voor je WordPress website. Wij zorgen voor je website, jij hebt je handen vrij voor belangrijke zaken binnen je bedrijf!

Onderhoud, beveiliging, optimalisatie en 24/7 support voor je WordPress website. Wij zorgen voor je website, jij hebt je handen vrij voor belangrijke zaken binnen je bedrijf!

Bij dWork Webdesign in Den Haag zijn we bijzonder trots op ons recente project: de ontwikkeling van de website voor ons zusterbedrijf, 925media. Dit project was een unieke kans om onze vaardigheden in webdesign en -ontwikkeling ten volle te benutten, aangezien we zowel de ontwerp- als de ontwikkelingsfase volledig in eigen beheer hebben uitgevoerd. De uitdaging was om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de uitgebreide diensten en expertise van 925media duidelijk en overtuigend presenteert.

925media is gespecialiseerd in uitgebreid WordPress-onderhoud, wat veel meer omvat dan alleen het updaten van plugins, WordPress-versies en thema’s. Onze experts bij 925media staan klaar om deze taken volledig uit handen te nemen, wat cruciaal is voor bedrijven die hun inkomsten en belangrijke leads via hun website genereren. Het was essentieel dat de website deze boodschap effectief communiceerde, terwijl het ook een gebruiksvriendelijke ervaring bood aan potentiële klanten. Door te kiezen voor een strak, modern ontwerp en een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur, hebben we een platform gecreëerd dat zowel informatief als aantrekkelijk is.

De technische realisatie van de website werd uitgevoerd met behulp van WordPress, gekozen vanwege de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit stelt 925media in staat om hun content eenvoudig bij te werken en uit te breiden, wat essentieel is voor een dynamisch en groeiend bedrijf. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de website volledig responsief is, zodat deze optimaal functioneert op zowel desktops als mobiele apparaten. Het eindresultaat is een professionele en betrouwbare website die niet alleen de diensten van 925media duidelijk presenteert, maar ook hun positie als experts in WordPress-onderhoud versterkt. Bezoek de website van 925media om meer te ontdekken over hun uitgebreide diensten en expertise.

Wat hebben o.a. gedaan?

Optimalisatie, SEO, Compleet vindbaar
Wordpress
Rekenmodule website
Project op maat
Logo, Huisstijl
925media
Den Haag

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress webdesign Den Haag

dWork webdesign is gevestigd in Den Haag. dWork ontwerpt en onderhoud websites en webshops in en om Den Haag maar ook in Den Haag. 925media is gevestigd in Den Haag toch heeft 925media gekozen voor dWork webdesign uit Den Haag.

Het adres van 925media in Den Haag is Spoorlaan 18 2495 AL, Den Haag.

De voordelen van dWork webdesign

Een totaaloplossing voor je hele website in Den Haag. Niet alleen een all-in-one vraagbaak voor WordPress en magento, maar wij zijn een echt webdesign bureau met kennis!

Ontwerp met een persoonlijke touch. Wij passen onze webdesign templates helemaal aan naar jouw smaak. Je krijgt precies de website die jij voor ogen had.

Snel klaar zodat jij verder kan. Je staat te popelen in Den Haag om je nieuwe site te lanceren, dus of wij een beetje willen opschieten. Geen probleem, we werken snel.

Deze klanten gingen u voor